Џиновските албански знамиња во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата ГОЦ-К.О
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што и да е спаѓа под народност, за разлика од некои други, кои сеуште се под племенски заедници.
Сонувај ти племињата кои ти така ги викаш имат две држави а ти ШТО СИ ШТО ИМАШ ???????

Сонувај ти племињата кои ти така ги викаш имат две држави а ти ШТО СИ ШТО ИМАШ ???????
Имаат и Македонците 3 држави.Репулика Македонија, Пиринска Македонија и Мала Преспа.Во Мала Преспа е 100% македонско население со најдобар наталитет во цела Албанија исто така и во Пиринска Македонија.

Допрва Македонија ќе сфаќа што значеа “хулиганите и наркомани“ Комити за оваа нација и држава!!Допрва!!
Само молам душа никој од нив веќе да не излегува и да јаде пријави за оваа табула раса нација.
Нека излезат педерите, лезбејките нека ве бранат на чело со двоцевката “Шкорпион“, Леандра и ПурплПума.Тие со цветчиња во рака и песнички од “Сидо 94“ќе ги укротат обесправените балии.

Колку години имаш? Али озбилно кажи. Пошто у последниве 5-7 години на утакмици старосна граница е од петнаес па надоле ако не ги броиме воџите.

Колку години имаш? Али озбилно кажи. Пошто у последниве 5-7 години на утакмици старосна граница е од петнаес па надоле ако не ги броиме воџите.
Комити ги поделија партиите.Пола Комити денес барај ги во CPB и Family, затоа што на ниедна влада не и одговара групација од 5 000 членови коишто се спремни да излезат на улица во секој момент.Партиите ги поделија и поткупија главните.
Кога Комити беа единствени Ш*******р неможеше од Чаир да излезе подалеку.

Зошто ни се случуваат вакви работи во државава ?

Одлично прашање мајсторе,ќе предизвика раздор во дискусијава,ќе ги подели учесниците во патриоти и предавници едвај чекам да почне колењето,јас сум неутрален.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Затоа што имаш куртон народ со исперен мозок на којшто педерски паради, абортуси им се побитни во животот отколку да се борат и грижат за иднината на своите деца.Се загрижив, Леандра, Мачорка и ПурплПума нема лајк да ми стиснат:(

Одлично прашање мајсторе,ќе предизвика раздор во дискусијава,ќе ги подели учесниците во патриоти и предавници едвај чекам да почне колењето,јас сум неутрален.
Малце, свесно ги збуцкав, сепак јас сум сеуште за средновековното владеење со кралеви и такви глупости, барем знаеш кај припаѓаш :) хаха..

Малце, свесно ги збуцкав, сепак јас сум сеуште за средновековното владеење со кралеви и такви глупости, барем знаеш кај припаѓаш :) хаха..
Еве го едниот од "патриотите" се јави очекувај остра реакција од "предавниците".Само сакам да го прашам God only knows што направил тој во врска со иднината на неговите деца?

Затоа што имаш куртон народ со исперен мозок на којшто педерски паради, абортуси им се побитни во животот отколку да се борат и грижат за иднината на своите деца.Се загрижив, Леандра, Мачорка и ПурплПума нема лајк да ми стиснат:(

Серизно мислиш дека Албанците се во ситуација да истакнат албанско знаме во Македонија заради тоа што неколку хомосексуалци се прошетаа низ Скопје?

:facepalm:

Ох мајко мила...

Војната за Македонија заврши во периодот 2000-2004та.Сега може само мирно да се набљудува исламизацијата и албанизацијата на државава во следните 20-30-40 години.Вакви работи ке се случуваат се повеќе и повеќе.
2001ва договорот за капитулација на државата и измена на Уставот.
2002ра нереалниот попис на население.
2003та поставувањето на а. во влада,војска,полиција,администрација.
2004та законот за новите општини и референдумот.
Тие се тие клучни моменти и исходот ни е познат на сите.
Сега ни останува само да коментираме по форуми и да се делиме на ВМРО и СДСМ додека другата, обединета страна полека си ги остварува целите..

Малку ни е. Сите сме криви, од прв до последен. И допрва ќе ни се испорача поголемиот дел од сметката. Така да, треба да се навикнеме на ова.
Мислиш не се навикнавме,еве на пример мене ова ми е како добро утро,незнам воопшто зошто има зачудени.:)

Еве го едниот од "патриотите" се јави очекувај остра реакција од "предавниците".Само сакам да го прашам God only knows што направил тој во врска со иднината на неговите деца?
Како поединец ништо (без разлика дали негативно или позитивно), но ако се соберат сите заедно може, и тоа многу да се направи :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom