Сонувај ти племињата кои ти така ги викаш имат две држави а ти ШТО СИ ШТО ИМАШ ???????Што и да е спаѓа под народност, за разлика од некои други, кои сеуште се под племенски заедници.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сонувај ти племињата кои ти така ги викаш имат две држави а ти ШТО СИ ШТО ИМАШ ???????Што и да е спаѓа под народност, за разлика од некои други, кои сеуште се под племенски заедници.
Што може недоквакан како тебе друго да каже?Сонувај ти племињата кои ти така ги викаш имат две држави а ти ШТО СИ ШТО ИМАШ ???????
Имаат и Македонците 3 држави.Репулика Македонија, Пиринска Македонија и Мала Преспа.Во Мала Преспа е 100% македонско население со најдобар наталитет во цела Албанија исто така и во Пиринска Македонија.Сонувај ти племињата кои ти така ги викаш имат две држави а ти ШТО СИ ШТО ИМАШ ???????
Допрва Македонија ќе сфаќа што значеа “хулиганите и наркомани“ Комити за оваа нација и држава!!Допрва!!
Само молам душа никој од нив веќе да не излегува и да јаде пријави за оваа табула раса нација.
Нека излезат педерите, лезбејките нека ве бранат на чело со двоцевката “Шкорпион“, Леандра и ПурплПума.Тие со цветчиња во рака и песнички од “Сидо 94“ќе ги укротат обесправените балии.
Комити ги поделија партиите.Пола Комити денес барај ги во CPB и Family, затоа што на ниедна влада не и одговара групација од 5 000 членови коишто се спремни да излезат на улица во секој момент.Партиите ги поделија и поткупија главните.Колку години имаш? Али озбилно кажи. Пошто у последниве 5-7 години на утакмици старосна граница е од петнаес па надоле ако не ги броиме воџите.
Одлично прашање мајсторе,ќе предизвика раздор во дискусијава,ќе ги подели учесниците во патриоти и предавници едвај чекам да почне колењето,јас сум неутрален.Зошто ни се случуваат вакви работи во државава ?
Затоа што имаш куртон народ со исперен мозок на којшто педерски паради, абортуси им се побитни во животот отколку да се борат и грижат за иднината на своите деца.Се загрижив, Леандра, Мачорка и ПурплПума нема лајк да ми стиснатЗошто ни се случуваат вакви работи во државава ?
Малце, свесно ги збуцкав, сепак јас сум сеуште за средновековното владеење со кралеви и такви глупости, барем знаеш кај припаѓашОдлично прашање мајсторе,ќе предизвика раздор во дискусијава,ќе ги подели учесниците во патриоти и предавници едвај чекам да почне колењето,јас сум неутрален.
Еве го едниот од "патриотите" се јави очекувај остра реакција од "предавниците".Само сакам да го прашам God only knows што направил тој во врска со иднината на неговите деца?Малце, свесно ги збуцкав, сепак јас сум сеуште за средновековното владеење со кралеви и такви глупости, барем знаеш кај припаѓашхаха..
Затоа што имаш куртон народ со исперен мозок на којшто педерски паради, абортуси им се побитни во животот отколку да се борат и грижат за иднината на своите деца.Се загрижив, Леандра, Мачорка и ПурплПума нема лајк да ми стиснат![]()
Мислиш не се навикнавме,еве на пример мене ова ми е како добро утро,незнам воопшто зошто има зачудени.Малку ни е. Сите сме криви, од прв до последен. И допрва ќе ни се испорача поголемиот дел од сметката. Така да, треба да се навикнеме на ова.
Како поединец ништо (без разлика дали негативно или позитивно), но ако се соберат сите заедно може, и тоа многу да се направиЕве го едниот од "патриотите" се јави очекувај остра реакција од "предавниците".Само сакам да го прашам God only knows што направил тој во врска со иднината на неговите деца?