Џим Кери

• Креатор на темата Креатор на темата RayHerb
  • Време на започнување Време на започнување
Еден од моите најомилени глумци, мислам дека нема досадна комедија кога тој глуми во неа! :zver:

Еден од најдобрите комедичари на сите времиња:smir:

Џим Кери е филмска легенда. Неговиот лик не има засмејано многу пати. Има направено многу филмови но според мене за улогата на Ејс Вентура Ди пет дитектив тој си доби светска слава.
Во еден збор Џим Кери е еден од најдобрите комедичари во светот.

некако ми е ко ист во сите филмови, исти фаци исти движења исто понашање.
Анимираниот Horton hears a Who е најдобар филм во кој глумел може најмнг ради овој филм и го сакам глумецов

...Интересен е , ако ништо друго се смеам на неговите филмови...Иако најдобар е во филмот [според мене, де] Lemony Snicket : Serie of unfortunal Events...:pipi:

Ептен шерет човек.
Го симнав најновиот негов филм - Yes Man, утре здравје да го гледам па ќе коментирам во предлог/последен гледан филм.

Најталентираниот човек со најголема способност за правење на гримаси и имитирање

еден меѓу најдобрите комичари.. немам време да го изгледам најновиот филм Yes man но верувам дека е мн смешен !!!

Џим Кери рулз!! Еден од моите омилени актери:) Одличен глумец кој го бива подеднакво добро и за комедија и драма. Најдобри филмови..."Liar, Liar", "The Mask", "Dumb & Dumber", "The Truman Show", "Fun With Dick and Jane", "Ace Ventura", "The Cable Guy" и мy ultimate favorite- "Bruce Almighty"!

еден од најголемите комичари на сите времиња,
ако филмот во кој глуми има тапа сценарио, Џим Кери со самата појава ќе го направи посебен
едноставно човекот е фаца ипол:zver:

zver neviden
najbolje komedija na site vreminja lazgo lazgo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom