Џастин Бибер застрелан!

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување
Каква катастрофа е ова CSI. Поголемо срање од таа серија не постои.
9-та секунда Џастин зема пиштол, 12-та секунда, го пуцаат Џастин, тој нема ништо во своите раце, 14-та секунда сеуште го пукаат Џастин од друг кадар, но овојпат магично му се појавува пиштол во рацете.

И каков само ФЕЈЛ обид да се зголеми популарноста на детево со тоа што ќе го прикажат како негативец.

Македонецот треба феноменолошки да се испитува. Мисли дека се што е во центар на внимание треба да се плука, па така одењето контра е наш домашен спорт. На малиов му знам една песна, ама тоа на крај краева не е ни важно. Детево е Јутјуб сензација, сосем случајно преку некоја си снимка од него е забележан од Ашер и на 16 години постигна нешто што на луѓе со години кариера не им успеало. И кога можеле шоу биз ѕвезди и водители со реноме да го признаат како некој кој е вреден за внимание, не знам што па неколку грст луѓе што го виделе во весник можат да го судат за славата што ја добива.

Музиката му е наменета за тинејџерска публика, а еден Џони Деп кој свири рок и гранџ цел свој живот му отиде на концерт. Чудно м?
Како год, детево не го слушам, ниту пак ќе го слушам. Ама во секој случај е подобра варијанта за тинејџерите од онаа Мајли Сајрус.
Детево си ужива должно внимание меѓу тинејџерската публика. Затоа ми е смешно кога 20 годишњаци тресат зелени, море има и луѓе на моја возраст што уживаат во контрањето на кариерата на детево. Што знам ја бар признавам дека на 13 години ги слушав Бекстрит Бојс, што значи сум имала соодветен суплемент за она што го има денешниов тинејџер ала Биберче. Ама тоа сум јас, тоа другите сите на 13 години слушале Ролинг Стоунс и Пинк Флојд.

значи не го мразам дека е антипатичен,atention whore,неталентиран, го мразам дека имам македонски хејт синдром ?? :uvo:

Каква катастрофа е ова CSI. Поголемо срање од таа серија не постои.
9-та секунда Џастин зема пиштол, 12-та секунда, го пуцаат Џастин, тој нема ништо во своите раце, 14-та секунда сеуште го пукаат Џастин од друг кадар, но овојпат магично му се појавува пиштол во рацете.

И каков само ФЕЈЛ обид да се зголеми популарноста на детево со тоа што ќе го прикажат како негативец.

Никој филм не е совршен, сите имаат грешки. Не е само CSI филм во кој може да се најдат грешки.
Има филмови со далеку поголеми или помали грешки па никому ништо. Покрај пиштолот и сцената каде што паѓа без пиштол е една, од кога му се враќа пиштолот паѓа како споменик кога ќе бутнеш.
Работата е што ретко кој ќе бара грешка во филм, сите сакаат да го видат филмот(без разлика кој е, каков е...), особено ако Биберот го губи животот во овој случај.

Ајде и актер стана браво браво, колку мултиталентирано дете. Можам да му ја предвидам и иднината... ќе стане многу познат ќе се исплетка во секој можен бизнис.. и понатаму се знае дрога жени алхохол папараци и тоа ти е тоа, нека ја види Линзи Лохан истиот пат го поминува како неа. Еден ден и ќе сака да биде застрелан само касно ќе е. Затоа не го мразам затоа што знам еден ден само ќе си го мрази животот.

Музиката му е наменета за тинејџерска публика, а еден Џони Деп кој свири рок и гранџ цел свој живот му отиде на концерт. Чудно м?
Како год, детево не го слушам, ниту пак ќе го слушам. Ама во секој случај е подобра варијанта за тинејџерите од онаа Мајли Сајрус.
Детево си ужива должно внимание меѓу тинејџерската публика. Затоа ми е смешно кога 20 годишњаци тресат зелени, море има и луѓе на моја возраст што уживаат во контрањето на кариерата на детево. Што знам ја бар признавам дека на 13 години ги слушав Бекстрит Бојс, што значи сум имала соодветен суплемент за она што го има денешниов тинејџер ала Биберче. Ама тоа сум јас, тоа другите сите на 13 години слушале Ролинг Стоунс и Пинк Флојд.

По што е подобар од Мајли Сајрс? :toe:
Не го можам детево воопшто, не дека ми смета, нека си го фура филмот, секој го има право, ама не можам да кажам еј браво за детево кога имам одбивност само што ќе го видам... и според мене е префорсиран и преценет, а не е баш нешто толку вундеркид.... Тоа што Џони Деп му бил на концерт, не е ама баш никаков показател, можеби децата негови го сакаат, па затоа отишол. Ако Џони Деп отишол на концерт негов, не значи дека треба сега да речам Браво мали...
Не се правам музички експерт, затоа што слушам се. И кога мала ги слушав и Спајс Грлс и Бекстрит бојс и Рики Мартин и слушам што ми се слуша...
Викаш дека е подобра опција од Мајли Сајрс. Зошто? Не дека Мајли Сајрс е опција, ама што толку го прави подобар? Бебешката фаца и гласчето?

Префорсиран е, му излага биографски филм/документарец кој замисли ќе го следел ЦЕЛИОТ негов живот од најраните почетоци. Кои почетоци?? 16 години има, треба уште многу леб да јаде за да заслужи да има свој филм. Има легенди кои не дочекале уште филм за нив да има.

Ќе кажам пак, нека си пее, нека си го тера филмот, јас сигурно нема да кажам ко некои на темава, дај Боже да било вистина, пошто не му посакувам ништо лошо на малиот нека си го тера животот, нека му е се најубаво, ама јас не можам да му речам Бравос топ си, кога ми е одбивен и ќе си правам шали на негова сметка од типот на The awkward moment when Justin Bieber inhales helium and nothing happens...:icon_lol:

Го сакаат тинејџерки? Нека го сакаат слободно, ама тоа не значи дека не смеам да имам мислење за него. :)

По што е подобар од Мајли Сајрс? :toe:
Не го можам детево воопшто, не дека ми смета, нека си го фура филмот, секој го има право, ама не можам да кажам еј браво за детево кога имам одбивност само што ќе го видам... и според мене е префорсиран и преценет, а не е баш нешто толку вундеркид.... Тоа што Џони Деп му бил на концерт, не е ама баш никаков показател, можеби децата негови го сакаат, па затоа отишол. Ако Џони Деп отишол на концерт негов, не значи дека треба сега да речам Браво мали...
Не се правам музички експерт, затоа што слушам се. И кога мала ги слушав и Спајс Грлс и Бекстрит бојс и Рики Мартин и слушам што ми се слуша...
Викаш дека е подобра опција од Мајли Сајрс. Зошто? Не дека Мајли Сајрс е опција, ама што толку го прави подобар? Бебешката фаца и гласчето?

Префорсиран е, му излага биографски филм/документарец кој замисли ќе го следел ЦЕЛИОТ негов живот од најраните почетоци. Кои почетоци?? 16 години има, треба уште многу леб да јаде за да заслужи да има свој филм. Има легенди кои не дочекале уште филм за нив да има.

Ќе кажам пак, нека си пее, нека си го тера филмот, јас сигурно нема да кажам ко некои на темава, дај Боже да било вистина, пошто не му посакувам ништо лошо на малиот нека си го тера животот, нека му е се најубаво, ама јас не можам да му речам Бравос топ си, кога ми е одбивен и ќе си правам шали на негова сметка од типот на The awkward moment when Justin Bieber inhales helium and nothing happens...:icon_lol:

Го сакаат тинејџерки? Нека го сакаат слободно, ама тоа не значи дека не смеам да имам мислење за него. :)

Крејзи не знам на кој попрост начин да ви доловам поента од тоа дека музиката е за тинејџери? Ти тинејџер ли си па да ја коментираш неговата музика? Сериозно не ве разбирам, на 22-23 години да спорите квалитет на музика која не ја ни слушате и да го коментирате перформансот итн, ми делува како да се фатил слеп за стап. Освен се разбира ако сте му преслушале некој албум, па да ме разоружате со некој пост кој држи вода, а не се состои во тоа дека бил антипатичен. Јас не можам да го коментирам како музичка појава малиов, затоа што просто и едноставно неговата музика не оди со она што јас го слушам, а богами и со годините. Ако го слушате ондак пеки, коментирајте го. Ама јас не видов ниту еден пост во кој се вели, абе песнава не е во ред, гласовните можности му се ограничени итн итн. Колку песни знаеш од него за да го коментираш? Јас знам една единствена со наслов Baby само зашто е Јутјуб рекордер по гледаност.

Како е подобар за тинејџерите од малата Мајли? Па да речеме не конзумира дрога јавно, не се бутка по ќошеви на диско клубови со сомнителни личности и не продава евтин морал. А тоа со младина каква што е американската која оди на копи пејст и тоа како се цени. Читнете малку реакции на родители на деца чии кои растат со МТВ (зборам за западни медиуми) ќе видите каква е реакцијата кон секој од нив и ќе ви стане јасно за што зборам.

И пак ќе кажам, соодветно на возраста и она што слуша човек може да коментира.

Он е девојче...неможе да биде педер...
Дискутабилно.Ипак највероватно има машки полов орган.Сепак тоа педер го окаратеризирува како карактерна особина а не како човек кој сака да го прима.

14tyaex.png

Двојни наочари!?

neli jastin bil 51 godisen starec neli go fatija deka nosel maski edno drugo ili toa zaebancija bese?????

p.s ne mi se smeete ama pojma nemam ni koj e ni sto e ama imam 4itano a ustvari ovaj peac e akter so e????
Си ме изнасмеал ко никој.
Простено ти е што не знаеш,пејач е.
Тоа ти што го гледаше е лажни вести.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom