Џастин Бибер застрелан!

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување
А шо демек сега нешто шема е да се мрази Џастин Бибер? Немате појма колку изгледате за гревој со коментарите "пу, како не беше вистина" :pop:
Со неговата фризура не се трпа..:/

Не е баш геј на гејовите..Има и друѓи :pos2:

добар клип, баш ми го разубај денов, уште да беше вистински, годинава ке ми ја разубаеше:baeh:

Hello Justin Bieber. I want to play a game. Throughout the years you have soiled the meaning of good music. There will be consequences. The device attached to your abdomen will trigger in 75 seconds, sending a metal bar up your ass. Your chances at surviving is the key located in your ashophogus, inside your lungs, the very lungs that have soiled the ears of the innocent. How much blood will you sacrifice to continue your life? The choice is yours. Let the game begin...

Крејзи не знам на кој попрост начин да ви доловам поента од тоа дека музиката е за тинејџери? Ти тинејџер ли си па да ја коментираш неговата музика? Сериозно не ве разбирам, на 22-23 години да спорите квалитет на музика која не ја ни слушате и да го коментирате перформансот итн, ми делува како да се фатил слеп за стап. Освен се разбира ако сте му преслушале некој албум, па да ме разоружате со некој пост кој држи вода, а не се состои во тоа дека бил антипатичен. Јас не можам да го коментирам како музичка појава малиов, затоа што просто и едноставно неговата музика не оди со она што јас го слушам, а богами и со годините. Ако го слушате ондак пеки, коментирајте го. Ама јас не видов ниту еден пост во кој се вели, абе песнава не е во ред, гласовните можности му се ограничени итн итн. Колку песни знаеш од него за да го коментираш? Јас знам една единствена со наслов Baby само зашто е Јутјуб рекордер по гледаност.

Како е подобар за тинејџерите од малата Мајли? Па да речеме не конзумира дрога јавно, не се бутка по ќошеви на диско клубови со сомнителни личности и не продава евтин морал. А тоа со младина каква што е американската која оди на копи пејст и тоа како се цени. Читнете малку реакции на родители на деца чии кои растат со МТВ (зборам за западни медиуми) ќе видите каква е реакцијата кон секој од нив и ќе ви стане јасно за што зборам.

И пак ќе кажам, соодветно на возраста и она што слуша човек може да коментира.

hehe go branis peder4evo ti boooooooo nisto neznaes za muzika. jas mislev vistina e klipov i posle se natuziv....:(((((

Со неговата фризура не се трпа..:/

Are you happy now?
1_full.jpg

Џастин не е ни првата тин сензација а нема ни да биде последна. Единствена причина зошто тој е попопуларен од другите поранешни тин ѕвезди е јутуб. Џастин ќе го снема за некое време, во тоа сум сигурен зошто сево ова е веќе видено: од US5, Tokyo Hotel, S Club 7, N Sync, Backstreet Boys и многу други. И Мајли пропадна, ја снема, гледам се "раскурва" на тоа новиот спот. Џастин не е ништо подобар...

И единствена дилема ми е кога целата негова кариера ќе отиде во пропаст, на која ли дрога ќе стане зависен?! Или хероин или кокаин е моето мислење...

И единствена дилема ми е кога целата негова кариера ќе отиде во пропаст, на која ли дрога ќе стане зависен?! Или хероин или кокаин е моето мислење...

Не се секирај и медиумите ќе го покријат тоа, ќе можеш во живо да го гледаш

Етеее секој пост ви е „ Пу како не беше вистинааа“ , што сеа демек фаци сме ако сме хејтери на Џастин Бибер? Како и да е детето си стана мегапопуларно, сегде го има и ич не му чуе...А и уште нешто, во неколку поста прочитав „Кај се не ќе го пикнат за слава“.А не ли ви текнало дека можда ЦСИ ќе добие на гледаност поради него? :wink:

Не го подржавам али една работа е многу битна во која не шие сите тука.....Може да ебе кого сака...каде сака...и АКО сака...!:toe: (за џенцки прајме муабет..)

Џастин не е ни првата тин сензација а нема ни да биде последна. Единствена причина зошто тој е попопуларен од другите поранешни тин ѕвезди е јутуб. Џастин ќе го снема за некое време, во тоа сум сигурен зошто сево ова е веќе видено: од US5, Tokyo Hotel, S Club 7, N Sync, Backstreet Boys и многу други. И Мајли пропадна, ја снема, гледам се "раскурва" на тоа новиот спот. Џастин не е ништо подобар...

РАНО Е...

Чекај нека наполни 18 години, ке почне со жени, дрога, алкохол, ке почнат после апсења поради возење во пијана состојба и поседување дрога, ке се појават девојки со ооолкави стомаци и бебиња негови демек.Ке фати некоја млада манекенка и ке го изгуби паметот и ке излезат порничи од нив на интернет, па слики приватни и ке го брукаат малце, па ке нема добра песна со месеци, па ке стане година, две, па ке отпушта од екипа луѓе па ке бара нови па ке направи некој фејл и ке се избрука.Ке проба нов стил и никој нема да го прифати и ке се издрогира и ке заврши на клинички центар некој полумртов и ке го спасат едвај па ке оди на терапија во лудница некоја па ке се ишиша лустер, ке ја крши колата со палка.После ке се појават некои негови двојници и ке го дупат малце по медиумиве.Па ке му ја украдат колата и ке ја најдат најверојатно кај нас кај некој министер, и ке дојде по неа и така пијан со својот астон мартин како вози по скопје го даќаат алфи и му ја кршат главата и никад више не се враќа у скопје и ке се разочараат напите и никој од овде нема да го сака веќе.И така малце по малце ке ги губи фановите свои и ке пропадне...Ке проба и актерска кариера и нема да му успее нормално и така.:vozbud::vozbud::vozbud:

Не го подржавам али една работа е многу битна во која не шие сите тука.....Може да ебе кого сака...каде сака...и АКО сака...!:toe: (за џенцки прајме муабет..)
Абе готово.. Ко боже сите девојки се палат на такви гејчиња... Тоа само до 12-13 годишни и евентуално некои заостанати над таа годишна граница, останатите не се до толку тромави со такви лигуши да се замараат...

Башка он 10000% е геј, така да биди сигурен дека не ебе џенцки и да му се фрлаат на него лол

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom