Дезодоранс или стик?

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување

Дезодоранс или стик?

• Дезодоранс

Гласови: 99 47,4%
  • Стик

Гласови: 119 56,9%

• Вкупно гласачи
    209
Дезедоранс...
Не дека не и стик, али многу поретко
:pipi:

Што и да е само без Alluminium Chlorhidrate.

Незнам дали имате слушнато за кристален камен, Јас го употребувам, тоа не е ни стик ниту пак некаков мирис, проѕирен камен е, се користи после капење на влажна кожа и искрено ако немаш ставено дездоранс или стик по ден или два нема непријатна миризба под мишка. А инаку повеќе користам дездоранс.

Дефинитивно Дезодаранс....дефинитивно....И тоа Нивеаааа

Ролон на Гарниер е закон скоро почнав да го употребувам и супер е

Дезедоранс ...нивеа и една друга заборавив како се викаше што ја користам моментално

Обавезно користам и стик и дезедоранс. Знам дека повеќето стикови имаат алуминиум и кај жените може да предизвика рак на дојка па затој користам само од оние што немаат т.е. од нивеа. Користам и дезедоранси исто од нивеа.

Сега за летово дезодоранс Lady Speed Stick, подобар и поефикасен дезодоранс не сум користела:pipi:

Јас си користам стик Rexona најдобро ми е

Незнам дали имате слушнато за кристален камен, Јас го употребувам, тоа не е ни стик ниту пак некаков мирис, проѕирен камен е, се користи после капење на влажна кожа и искрено ако немаш ставено дездоранс или стик по ден или два нема непријатна миризба под мишка. А инаку повеќе користам дездоранс.
Немаме слушнато, шо чудо е то ќе мојш да објасниш подетално?

Инаку користам дезодоранс, Nivea Silver protect драпај си нешо... Стик, не ми држит толку долго, а рол-он презирам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom