Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некоја крема за да ми ги заштити рацете од студот? Обавезно пред излегување надвор ставам Нивеа ама изгледа не ми користи.:icon_conf
Некоја крема за да ми ги заштити рацете од студот? Обавезно пред излегување надвор ставам Нивеа ама изгледа не ми користи.:icon_conf
Златно дете.Zatoa sto ima tuka i doktori saakav da prasam znaci pocna kako nastinka pred mesec dena, piev cefaleksin ne pomina pocnav da kaslam se vlosi mi prepisaa samo surup dr taise za kaslica malce kaslicata mi se podobri ja snema, ama pak imav custvo na desnata grada kako cesanje vnatresno i koga kaslav kako da sviri pomalce grozno otidov pak na lekar ama lekarot edna den molotov koktel ke mu frlam,, mi prepisa folkodin sirup i macropen piev se kako treba ja snema kaslicata za 5 dena pak se pojavi istoto i mi idat blagami da isplukuvanje i povtorno ja imam taa mala bolka na desnatra grada,da mi kaze nekoj care..
Zatoa sto ima tuka i doktori saakav da prasam znaci pocna kako nastinka pred mesec dena, piev cefaleksin ne pomina pocnav da kaslam se vlosi mi prepisaa samo surup dr taise za kaslica malce kaslicata mi se podobri ja snema, ama pak imav custvo na desnata grada kako cesanje vnatresno i koga kaslav kako da sviri pomalce grozno otidov pak na lekar ama lekarot edna den molotov koktel ke mu frlam,, mi prepisa folkodin sirup i macropen piev se kako treba ja snema kaslicata za 5 dena pak se pojavi istoto i mi idat blagami da isplukuvanje i povtorno ja imam taa mala bolka na desnatra grada,da mi kaze nekoj care..
--- надополнето ---
I kaslam sesuste zaboraviv da pisam
Zatoa sto ima tuka i doktori saakav da prasam znaci pocna kako nastinka pred mesec dena, piev cefaleksin ne pomina pocnav da kaslam se vlosi mi prepisaa samo surup dr taise za kaslica malce kaslicata mi se podobri ja snema, ama pak imav custvo na desnata grada kako cesanje vnatresno i koga kaslav kako da sviri pomalce grozno otidov pak na lekar ama lekarot edna den molotov koktel ke mu frlam,, mi prepisa folkodin sirup i macropen piev se kako treba ja snema kaslicata za 5 dena pak se pojavi istoto i mi idat blagami da isplukuvanje i povtorno ja imam taa mala bolka na desnatra grada,da mi kaze nekoj care..
--- надополнето ---
--- надополнето ---
Што антибиотик пиеш? Доктор ти го препиша или на своја рака го зема?Веќе 3-4 дена трае настинкава, никако да помине, вчера немав воопшто температура, денес пак качив 38.4+.. Веќе ни далерон (парацетамол) не ја симнува температурата, неможам да престанам да кашлам.. Пробав секакви глупости, али не помага. Почнав антибиотик да пијам, некој совет да дадете друг?