Дежурна ординација! ( отворена е нова тема, оваа стои само за читање )

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не има некој вирус моментално што ги напаѓа ушите?Затнати ми се ништо не слушам,како глува сум,а лекарот ми е далеку,ајде хелп:smir:

Да не има некој вирус моментално што ги напаѓа ушите?Затнати ми се ништо не слушам,како глува сум,а лекарот ми е далеку,ајде хелп:smir:
Да не си настината или во процес на разболување случајно ?

Да не си настината или во процес на разболување случајно ?

Цело време сум настината никако да се излечам,ама не ми се случило ова со затнување на уши.Мора да е некој вирус,мене не ме промашуваат,да ги ебам.

Чаеви, витамин Ц и фервекс и си како нова.:smir:

Ми се случува и мене! :nesvest: Леле добро е! Мислам не дека сакам тебе нешо лошо да ти е, туку мислев дека ми е нешто озбилно... И тоа ми се случува задњи 5 дена , периодично и ме боцка десното уво и тоа е мн болно... :back:

Што се тоа хемороиди? Како се манифестираат? Како се лечат? Од што се добиваат?

A да прашате и ти и Леа шо се заушки?

Ако почувствуваат замор и кренат температура, нека се јават на лекар. Инаку само зуење на ушите може да е и преладеност :)

Ова па со ушето редовно ми се случува. Во 7 одд го чистев левото и изгледа премногу турнав и ми се затна. Одтогаш ми се затнува на моменти.
Инаку, последниве два дена осеќам некаква омалаксаност...ми се врти почесто, а вчера беше малку појако и испаничив. Можно е да е од пмс или до притисокот е?

Последнава недела постојано кашлам и имам главоболка.А колку долго и да спиам не се осеќам наспан.И неможат со ништо да ме разбудат.

Ова па со ушето редовно ми се случува. Во 7 одд го чистев левото и изгледа премногу турнав и ми се затна. Одтогаш ми се затнува на моменти.
Инаку, последниве два дена осеќам некаква омалаксаност...ми се врти почесто, а вчера беше малку појако и испаничив. Можно е да е од пмс или до притисокот е?

Висок притисок....Колку што сум слушала на низок се има вртоглавоци и слично....осеќам како да ќе се разболам. Или па мајка ќе станам :nesvest:

ако се занимаваш со спорт да речиме фудбал или ракомет
откажисе!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom