Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не си настината или во процес на разболување случајно ?Да не има некој вирус моментално што ги напаѓа ушите?Затнати ми се ништо не слушам,како глува сум,а лекарот ми е далеку,ајде хелп:smir:
Да не си настината или во процес на разболување случајно ?
Чаеви, витамин Ц и фервекс и си како нова.:smir:Да не има некој вирус моментално што ги напаѓа ушите?Затнати ми се ништо не слушам,како глува сум,а лекарот ми е далеку,ајде хелп:smir:
Ми се случува и мене! :nesvest: Леле добро е! Мислам не дека сакам тебе нешо лошо да ти е, туку мислев дека ми е нешто озбилно... И тоа ми се случува задњи 5 дена , периодично и ме боцка десното уво и тоа е мн болно... :back:Да не има некој вирус моментално што ги напаѓа ушите?Затнати ми се ништо не слушам,како глува сум,а лекарот ми е далеку,ајде хелп:smir:
Абе да, ама нели ако имаш заушки треба некој оток да се појави? А и мене башка више ми помина :wink::smir:A да прашате и ти и Леа шо се заушки?
Обична настинка!Последнава недела постојано кашлам и имам главоболка.А колку долго и да спиам не се осеќам наспан.И неможат со ништо да ме разбудат.
Ова па со ушето редовно ми се случува. Во 7 одд го чистев левото и изгледа премногу турнав и ми се затна. Одтогаш ми се затнува на моменти.
Инаку, последниве два дена осеќам некаква омалаксаност...ми се врти почесто, а вчера беше малку појако и испаничив. Можно е да е од пмс или до притисокот е?