- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 23.040
- Поени од реакции
- 39.956
...да го сликнам мојот десен зглоб после долго пешачење за да ми поверуваш, ти пишав внимавај да не го свиткаш пак,Се сомневав и јас за таквиот тип на чорапи а луѓе околу мене ми викаат си умислуваш. Иначе 80кг сум. Еден тон пари до сега дадов за колагени, шок вејф терапии за кршење шилци, физикални терапии, специјално изработени влошки и обувки. Имав и предлог од ортопед за атроскопија на зглобот бидејќи сум имал оштетување на талусот, но истиот ортопед се откажа бидејќи инсистираше да биде операцијата после 3 часот приватно односно 36000 денари а виде дека сум крводарител и дека треба бесплатно да ми биде операцијата. Второ мислење добив дека проблемот е погоре на зглобот а талусот е подоле и дека првиов ортопед сакал само кеш иако го сметаат за врв ортопед во Македонија.

...ако се сомневаш имобилизирај го кога пешачиш сакаш со полуеластичен завој, сакаш со зглобна манжета (стегач) а тоа мачкањето што ти напишав временски да ти биде според твоја проценка и све ќе биде ОК, ништо друго не ти треба.
Последно уредено:

Apla e vidlivo deka otokot poteknuva direktno od skocniot zglob!