Дежурна Ординација! #2

• Креатор на темата Креатор на темата Ѓорѓески
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера згазнав со стапалото на срча некоја од стаклено шише ... денеска ме боли цел ден и кога газам чуствувам болка ... се гледа местото исечено како рана што е
дали е можно срчата да ми е внатре во стапалото ?
Баце ти си за на лекар најверојано. Надвор да не шеташе кога си ја згазнал?

Крема нешто или домашен лек за побрзо да снема црвенило (од сонце) ? И што е работава со мене имам бел светол тен и кога и да ме фати сонце само црвенеам и горам а после тоа исчезнува за 4-5 дена тоа и пак скроз бел сум не црнеам ич ?

Крема нешто или домашен лек за побрзо да снема црвенило (од сонце) ? И што е работава со мене имам бел светол тен и кога и да ме фати сонце само црвенеам и горам а после тоа исчезнува за 4-5 дена тоа и пак скроз бел сум не црнеам ич ?
Хидратантен крем или кисело млеко, кое ти одговара тоа. И нема чаре за тебе, таков си :D

генетика
генетика дечко и немој да се шеташ под јако сонце за да гориш....

Хидратантен крем или кисело млеко, кое ти одговара тоа. И нема чаре за тебе, таков си :D

Каков е овој хидратантен крем ? кисело млеко нема шанси ..

генетика
генетика дечко и немој да се шеташ под јако сонце за да гориш....

Работев нешто морав.. за шетање нормално дека не шетам.

Каков е овој хидратантен крем ? кисело млеко нема шанси ..

Работев нешто морав.. за шетање нормално дека не шетам.
супер,види ко си имаш таква мака не е лошо кошула со долги ракави кога си изложен на сонце и капче

супер,види ко си имаш таква мака не е лошо кошула со долги ракави кога си изложен на сонце и капче

Фала многу и на двајцата, капа заборавив дома а божем се направив нинџа со блузата на кратки :нинџ: пак џабе е целиот во лицево сум жар како знамево доле. За раце, нозе, грб ако изгорат не ми е проблем ама лицево ми е премногу осетливо ..

Ааа светол тен имаш, црнеење ти само да се сунчаш едно 15 дена и тоа со фактор 50ка и постепено. Истово и мене ми е проблем. Мачкај се со хидратантна крема, не ја оставај кожата сува и ќе помине.

Него вака, претерав малце со алкохол сеа и осеќам утре главава ќе е тапан. Не сум ѓон пошо пиев пополека ама сепак испив малце повеќе. Кажете некој совет како да неам главоболки, повраќања утре? :)

Ааа светол тен имаш, црнеење ти само да се сунчаш едно 15 дена и тоа со фактор 50ка и постепено. Истово и мене ми е проблем. Мачкај се со хидратантна крема, не ја оставај кожата сува и ќе помине.

Него вака, претерав малце со алкохол сеа и осеќам утре главава ќе е тапан. Не сум ѓон пошо пиев пополека ама сепак испив малце повеќе. Кажете некој совет како да неам главоболки, повраќања утре? :)
од мене единствено да испиеш газирана вода(ама да не е многу газирана) дури можиш максимално.....тоа колку да ги ублажиш последиците од претерувањето

утре стануваш,одново вода,па добро јако еспресо со кока кола - мене секогаш ме враќало во живите......утре исто не е лошо некоја чаша цеден лимон - природен Ц витамин (y)

од мене единствено да испиеш газирана вода(ама да не е многу газирана) дури можиш максимално.....тоа колку да ги ублажиш последиците од претерувањето

утре стануваш,одново вода,па добро јако еспресо со кока кола - мене секогаш ме враќало во живите......утре исто не е лошо некоја чаша цеден лимон - природен Ц витамин (y)

Фала Службарски, еве пијам вода сеа, знам дека алкохолов го суши ореганизмот и затоа треба вода ама еве утре и другово ќе го пробам :)

Уште не сум го открил лекот, а толку долг и наппорен тренинг имам :( Шо да ти кажам, вода витамин Ц, полесна храна утре и така....
also
http://www.b4sonline.com/product-info.php
Има "доста " вакви на пазарот, не сум стигнал да испробам ни едно:D

П.С.
Се надевам дека не пиеше алкохол помешан со шеќер:notworthy:

Уште не сум го открил лекот, а толку долг и наппорен тренинг имам :( Шо да ти кажам, вода витамин Ц, полесна храна утре и така....
also
http://www.b4sonline.com/product-info.php
Има "доста " вакви на пазарот, не сум стигнал да испробам ни едно:D

П.С.
Се надевам дека не пиеше алкохол помешан со шеќер:notworthy:

Не, не, далеку од тоа :D

Фала Службарски, еве пијам вода сеа, знам дека алкохолов го суши ореганизмот и затоа треба вода ама еве утре и другово ќе го пробам :)
прашај паталец - не гаталец (y)

Не, не, далеку од тоа :D
Епа ништо страшно. Утре нема да ти биде најубавиот ден во животот, ќе си пиеш повеќе вода, полесна храна(да не содржи многу масти, по можност овошје) и утре во ова време ќе бидеш во ТОП форма:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom