Дежурна Ординација! #2

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Вчера згазнав со стапалото на срча некоја од стаклено шише ... денеска ме боли цел ден и кога газам чуствувам болка ... се гледа местото исечено како рана што е
дали е можно срчата да ми е внатре во стапалото ?
Баце ти си за на лекар најверојано. Надвор да не шеташе кога си ја згазнал?

М

Мартин`

Гостин
Крема нешто или домашен лек за побрзо да снема црвенило (од сонце) ? И што е работава со мене имам бел светол тен и кога и да ме фати сонце само црвенеам и горам а после тоа исчезнува за 4-5 дена тоа и пак скроз бел сум не црнеам ич ?

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Крема нешто или домашен лек за побрзо да снема црвенило (од сонце) ? И што е работава со мене имам бел светол тен и кога и да ме фати сонце само црвенеам и горам а после тоа исчезнува за 4-5 дена тоа и пак скроз бел сум не црнеам ич ?
Хидратантен крем или кисело млеко, кое ти одговара тоа. И нема чаре за тебе, таков си :D

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
генетика
генетика дечко и немој да се шеташ под јако сонце за да гориш....

М

Мартин`

Гостин
Хидратантен крем или кисело млеко, кое ти одговара тоа. И нема чаре за тебе, таков си :D
Каков е овој хидратантен крем ? кисело млеко нема шанси ..

генетика
генетика дечко и немој да се шеташ под јако сонце за да гориш....
Работев нешто морав.. за шетање нормално дека не шетам.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Каков е овој хидратантен крем ? кисело млеко нема шанси ..

Работев нешто морав.. за шетање нормално дека не шетам.
супер,види ко си имаш таква мака не е лошо кошула со долги ракави кога си изложен на сонце и капче

М

Мартин`

Гостин
супер,види ко си имаш таква мака не е лошо кошула со долги ракави кога си изложен на сонце и капче
Фала многу и на двајцата, капа заборавив дома а божем се направив нинџа со блузата на кратки :нинџ: пак џабе е целиот во лицево сум жар како знамево доле. За раце, нозе, грб ако изгорат не ми е проблем ама лицево ми е премногу осетливо ..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ааа светол тен имаш, црнеење ти само да се сунчаш едно 15 дена и тоа со фактор 50ка и постепено. Истово и мене ми е проблем. Мачкај се со хидратантна крема, не ја оставај кожата сува и ќе помине.

Него вака, претерав малце со алкохол сеа и осеќам утре главава ќе е тапан. Не сум ѓон пошо пиев пополека ама сепак испив малце повеќе. Кажете некој совет како да неам главоболки, повраќања утре? :)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Ааа светол тен имаш, црнеење ти само да се сунчаш едно 15 дена и тоа со фактор 50ка и постепено. Истово и мене ми е проблем. Мачкај се со хидратантна крема, не ја оставај кожата сува и ќе помине.

Него вака, претерав малце со алкохол сеа и осеќам утре главава ќе е тапан. Не сум ѓон пошо пиев пополека ама сепак испив малце повеќе. Кажете некој совет како да неам главоболки, повраќања утре? :)
од мене единствено да испиеш газирана вода(ама да не е многу газирана) дури можиш максимално.....тоа колку да ги ублажиш последиците од претерувањето

утре стануваш,одново вода,па добро јако еспресо со кока кола - мене секогаш ме враќало во живите......утре исто не е лошо некоја чаша цеден лимон - природен Ц витамин (y)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
од мене единствено да испиеш газирана вода(ама да не е многу газирана) дури можиш максимално.....тоа колку да ги ублажиш последиците од претерувањето

утре стануваш,одново вода,па добро јако еспресо со кока кола - мене секогаш ме враќало во живите......утре исто не е лошо некоја чаша цеден лимон - природен Ц витамин (y)
Фала Службарски, еве пијам вода сеа, знам дека алкохолов го суши ореганизмот и затоа треба вода ама еве утре и другово ќе го пробам :)

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593

Уште не сум го открил лекот, а толку долг и наппорен тренинг имам :( Шо да ти кажам, вода витамин Ц, полесна храна утре и така....
also
http://www.b4sonline.com/product-info.php
Има "доста " вакви на пазарот, не сум стигнал да испробам ни едно:D

П.С.
Се надевам дека не пиеше алкохол помешан со шеќер:notworthy:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Уште не сум го открил лекот, а толку долг и наппорен тренинг имам :( Шо да ти кажам, вода витамин Ц, полесна храна утре и така....
also
http://www.b4sonline.com/product-info.php
Има "доста " вакви на пазарот, не сум стигнал да испробам ни едно:D

П.С.
Се надевам дека не пиеше алкохол помешан со шеќер:notworthy:
Не, не, далеку од тоа :D

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Не, не, далеку од тоа :D
Епа ништо страшно. Утре нема да ти биде најубавиот ден во животот, ќе си пиеш повеќе вода, полесна храна(да не содржи многу масти, по можност овошје) и утре во ова време ќе бидеш во ТОП форма:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom