Dexter

Да бе џејми е сестрата на батиста,а таа шо ја убија беше Кеси.Како и да е мислевме на истата

Вогел да испадне дека е "хирургот" woww :vozbud:

Тоа одамна го спомнавме, ама сега некако не ми изгледа повеќе логично.
Ама пак нема да ме изненади ако се случи тоа.

Elliot's version of the song features in the television series Dexter, in the episodes "Every Silver Lining", "This Little Piggy", and "Are We There Yet". The song's title is also the title of the ninth episode of the show's eighth season.

Песничкава исто така се има појавено и во Лост. Мене од таму ми е позната :D

Elliot's version prominently featured in three episodes of the television series Lost, often associated with the character Desmond Hume: "Man of Science, Man of Faith", "Adrift" and "Flashes Before Your Eyes". A faint sitar version can also be heard at the end of "Live Together, Die Alone".

Well that was fun :D ,добра беше епизодава,mommie dearest. Уште само 3 епизоди има до крајот,мислев дека ке направат пак 22:(

Интересна епизода.

У последна епизода ќе има торнадо, го најавија у next episode spoilers. :D
Ќе цркне некој у нареднава епизода, близок на Декс.
Како и да е, епизодиве ќе бидат пеколни.:D

Ќе пробам да не ги гледам до последна, па после сите одеднаш.
Ако успеам да издржам, ако не стане досадно.

Последнава многу добра епизода, сезонава е доста добра според мене од кога се појави Хана, после 2-3 крш сезони повторно нешто интересно, уште само 3 епизоди до крајот.

Овоа гомно ви е интересно?
Декстер заврши во 4-та сезона, се после тоа беше траги-комедија освен можеби 7-ма сезона до одреден степен.

Празник е во Америка, се плашат дека ќе имаат мал рејтинг !

Книгите, според кои започна снимањето на серијата, ќе се комплетираат со седмиот роман, на 17 септември 2013. Рита е жива до самиот крај. Имаат ќерка по име Лилиен Морган. Жив е и Брајан, дури станува и близок со Коди и Астор. Дебра има дечко, поранешен оперативец на ЦИА и раѓа дегово дете, момче, Николас... но решава да го израсне сама. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom