Dexter

Од овие фали уште “сестра му“ и дадилката да “ги помини“ :D Ејј абе Лумен фали овде :)

Инаку за новава сезона...да не испадне нешто тотално поразлично и спортивно од она што го очекуваме според трејлериве и според сликиве па после да се чешаме шо не снашло :eek:
Rita's alive :o xD Како што имаат тргнато ништо чудно итака не му е вистинска сестра и во вистински живот ја има пројдено... него, мене ме чуди со дадилкава што чека, баш е јака :/ не го интересират жени толку, појќе по крвојј е :)

Jaс мислам че го скина Декстер, т.е мора така да заврши :D

Колку сум се смеел на ова.. :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Како си се намести пак на крајот :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
FUCK :icon_lol::icon_lol:

Во недела стартувал почетокот на крајот !

Ако за мене серијата умре со смртта на Рита !

Hello.......Dexter Morgan

Ќе гледа некој во живо? Премиерата е во 21 во Америка, што значи дека тука е во 3+1, значи во четири часот. :noze: Ако некој најде линк, нека постира, и јас ќе се потрудам да најдам.

Ја има S08E01 веќе по торенти. :)

Чекај си најдобро за хдтв верзија утре, не се лажи со овој вебрип кој е едитиран за вулгарни зборови/голотија, така нешто пишува на rlslog.net. Таман со Killing ќе има што да се гледа летово додека почне и Breaking Bad...

Џабе е HD снимка кога содржината е лоша, многу хејт имам кон Декстер ама ајде оти е последна сезона ќе ја догледам до крај !

Реј Донован ќе има премиера вечерва, не ми текнуе дали пред или после Декстер. Лев Шибер(шајбер), Џон Војт и тако даље, а и како рекјуринг ќе биде Џејмс Вудс. Ќе има што да се гледа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom