Dexter

Стајте си ја opening theme song за рингтон. Има нешто у музиката што и луѓе што не знаат од каде е, ко ќе ја слушнат така малку паника ги фаќа:)))

“I suppose I should be upset, even feel violated, but I’m not. No, in fact, I think this is a friendly message, like ‘Hey, wanna play?’ and yes I want to play. I really really do.” -Dexter

Како се калеа звучните ефекти.... Видеото ми крена температура во просторијата сигурно за некои +3-4*C :)

.

^ Многу рано промото. Веројатно е у август да имаме и pre-air на првата епизода.

Вчера завршив со 5та сезона и според мене е доста добра.
- Tic tic tic that's the sound of your life running out. Take it Dexter.
- O i will!!

Вчера завршив со 5та сезона и според мене е доста добра.
- Tic tic tic that's the sound of your life running out. Take it Dexter.
- O i will!!
Петта сезона имаше добар почеток, плус Џулија Стајлс ја подгреа надежда дека оваа сезона ќе имам Џејсон Борн флешбек. И нормално е да очекуваш квалитет после маестралната 4 та сезона, но кога очекуваш највеќе добиваш најмалку. Како што веќе реков, покрај солидниот почеток кој ветуваше нешто, заврши ко полуаматерска џандарска серија од 90 ти. За прва и четврта сезона може да се каже дека се еден вид ново доживување, особено 4 та за која сметам дека највеќе забегува од традиционалниот концепт на Декстер, така да би се осмелил да кажам: 4 сезона > остатокот од Декстер. Нормално покрај приказната, за позитивните впечатоци не може никако да се занемари придонесот на Дик Соломон :)

johnlithgow.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom