Девственик...на триесет години

Гледаш дека трола, на вм имаше еден ваков случај на времето, кога после извесен период се зачлени и “ другарот“ па као ау ова она на све женско му пишуваше на форумот да излезат демек на кафе .
Фин дечко привлечен ситуиран ти реков ми рече.
Или во случајов некој некого праи будала а не сме тоа ние ( рекламаторот праен будала од рекламираниот )

Сакаш да кажеш дека е хомосексуалец ............ епа нема ништо чудно во тоа .......... не е ни прв ни последен ........ или не знам што сакаш да кажеш уствари !

Јас познавам 34 годишен. :icon_lol:
На таквите обично нешто им фали или се со ментална ретардација, инвалиди или болни, живеат изолирано во некое село итн. Mашко што е здраво и да е вака нема, па и да е најгрдо на цел свет!!! Мислам дека има некоја тајна женска. :icon_mrgr:
што ако е срамежлив да пријде на женска ... што ако е физички неубав ... има случаи без женска, а не се ментално ...

до пред некое време и јас си мислев дека едноставно некои не ги бива да придобијат женска, ама се разубедив ... за секое лонче има капаче ... за некои се универзални, а некои специфични ... кога тогаш ќе си најде женска, само да има желба за тоа ...

Хммм, јас познавам еден :) Симпатичен е, страшно интелигентен, комуникативен, образован, прошетан, начитан, талентиран, џентлмен и често опкружен со женско друштво. Добро го познавам човекот и знам дека е стреит. Да, вистина е, има скоро триесет години и никогаш немал ниедна девојка. Што мислите за маж на триесет години кој никогаш немал девојка, никогаш не бакнал, да не спомнувам за останатото. Можеби се концентрираат на кариерата и образованието. Можеби си поставуваат високи критериуми за девојки, Понекогаш и тие знаат да бидат предизвик. Девојки, едвај чекам да ги прочитам Вашите ценети мислења!
Гледам го симпазираш, што не му се пуштиш да ја разјасниш дилемата дали е педер, дали е асексуален или тип што нема допрено девојка. До сабаље да читаш постови ништо нема да направиш ако не ја земеш работата во свои раце.

Се дешава и да не се нашол.........:unsure:

Иначе ако е таков како што го збориш и не е хомо,тогаш е страшно несигурен во себе,а и си поставил некој повисок критериум кој не го спушта.Башка што подолго му се оддолговлекува тоа се потешко и потешко му е сигурно........

Па да, може и тоа е причината. Само што некој ги клишираат таквите во чудаци, сексуално неспособни, педери, вакви онакви...Што има толку необично во тоа за некој да фати девојка на триесет, наместо на дваесет и пет години ? Јас за таквите што чекаат и знаат што бараат имам поштовање. А другите што имаат поинакви мислења од моето, нека си го кажат најкултурно. Поздрав

Голем ку*ац 30 години имал бребре стариот дедо ............ па машките имаат секс дури и на 50/60 год. секако ако им се дига алатот, ако не ................ кај чичко доктор !

Голем ку*ац 30 години имал бребре стариот дедо ............ па машките имаат секс дури и на 50/60 год. секако ако им се дига алатот, ако не ................ кај чичко доктор !
Кај чичко аптекар*

Гледам го симпазираш, што не му се пуштиш да ја разјасниш дилемата дали е педер, дали е асексуален или тип што нема допрено девојка. До сабаље да читаш постови ништо нема да направиш ако не ја земеш работата во свои раце.
што ако е срамежлив да пријде на женска ... што ако е физички неубав ... има случаи без женска, а не се ментално ...

до пред некое време и јас си мислев дека едноставно некои не ги бива да придобијат женска, ама се разубедив ... за секое лонче има капаче ... за некои се универзални, а некои специфични ... кога тогаш ќе си најде женска, само да има желба за тоа ...

Да, знаеш што викаат ? За да водиш мома убава треба УДАВ, а не УБАВ да се родиш! :) Така да, џабе на убавиот опис што го дадов во темата, дечкото секако терба да направи чекор за да ќари некоја. Голем поздрав

Хммм, јас познавам еден :) Симпатичен е, страшно интелигентен, комуникативен, образован, прошетан, начитан, талентиран, џентлмен и често опкружен со женско друштво. Добро го познавам човекот и знам дека е стреит. Да, вистина е, има скоро триесет години и никогаш немал ниедна девојка. Што мислите за маж на триесет години кој никогаш немал девојка, никогаш не бакнал, да не спомнувам за останатото. Можеби се концентрираат на кариерата и образованието. Можеби си поставуваат високи критериуми за девојки, Понекогаш и тие знаат да бидат предизвик. Девојки, едвај чекам да ги прочитам Вашите ценети мислења!
Има контрадикторност во ова што го пишуваш.
Значи или НЕ Е интелегентен,комуникативен,образован,прошетан,начитан,талентиран,џентлмен,стреит
или е ,а имал секс и лаже.

П.С Без навреда ,но најверојатно е второто (т.е лаже) тоа е најлогичен заклучок.
Тоа дали никогаш немал секс само он може да знае.
Друг заклучок е дека е геј.
Вообичаено кога има контрадикторност некоја лага е замешана.
Мене ми е поверојатно
1.Да лаже за да те легне
2.Да е геј
Отколку ова што ти го опиша

П.С2 Секогаш постојат исклучоци

Треба само да ја спознае убавината на благодетот , да лизне од медот :D

а зошти ти не му се пуштиш ... или пак му наместиш некоја другарка ...?

Па да, може и тоа е причината. Само што некој ги клишираат таквите во чудаци, сексуално неспособни, педери, вакви онакви...Што има толку необично во тоа за некој да фати девојка на триесет, наместо на дваесет и пет години ? Јас за таквите што чекаат и знаат што бараат имам поштовање. А другите што имаат поинакви мислења од моето, нека си го кажат најкултурно. Поздрав

Девојко а зашто не го начекаш дечкото сам и не го нападнеш .......... откопчај му ги панталоните, зграпчи му го, облекувај се провокативно пред него, што да ти кажам ............ па тогаш ќе откриеш дали е хомосексуалец, дали е асексуалец или можеби девојко едноставно не му се свиѓаш ............. вака до сабајле ќе се нагаѓаме !

Тогаш женското ќе му пријде. Знам еден дечко кој до кај 28 години беше срамежлив. Имаше едно девојче го сакаше, но овој ладен не знаеше што да направи и ја одбиваше повеќе му одговараше да биде сам. :eek:
Сега гледам нашол една или она го е нашла.
Никогаш не се знае кој која ја има во главата. Може има некоја од друг град па се гледаат 2 пати во месецот па станува незабележително.
Некогаш е добро да се биде во тајна врска ете јас 4 години бев така никој не знаеше едноставно како да ми беше другарка со цел да избегнам проблеми, кавги од љубоморни луѓе. Може и за мене некој си помислил дека не сум способен да најдам некоја. :cautious:

Колку и да е несигурен или со високи критериуми психата т.е сексуалните нагони кои се едни од водечките кај човекот ќе го изедат.....едно е да пробува да брка девојки а друго е воопшто да не е заинтересиран.

Тоа се викаат потиснати нагони и најчесто се заменуваат со високо образование,посветеност кон кариера и сл.

Но,тоа не е здрав начин на живеење.

Зарем мојот опис погоре укажува на тоа ? Хм, интересно. Одам да го поправам :)
--- надополнето: 28 септември 2012 во 00:40 ---
Тогаш женското ќе му пријде. Знам еден дечко кој до кај 28 години беше срамежлив. Имаше едно девојче го сакаше, но овој ладен не знаеше што да направи и ја одбиваше повеќе му одговараше да биде сам. :eek:
Сега гледам нашол една или она го е нашла.
Никогаш не се знае кој која ја има во главата. Може има некоја од друг град па се гледаат 2 пати во месецот па станува незабележително.
Некогаш е добро да се биде во тајна врска ете јас 4 години бев така никој не знаеше едноставно како да ми беше другарка со цел да избегнам проблеми, кавги од љубоморни луѓе. Може и за мене некој си помислил дека не сум способен да најдам некоја. :cautious:

Хммм, инкогнито врските се интересни. И да, можат да те поштедат од непотребни глупости. Поздрав
--- надополнето: 28 септември 2012 во 00:43 ---
Девојко а зашто не го начекаш дечкото сам и не го нападнеш .......... откопчај му ги панталоните, зграпчи му го, облекувај се провокативно пред него, што да ти кажам ............ па тогаш ќе откриеш дали е хомосексуалец, дали е асексуалец или можеби девојко едноставно не му се свиѓаш ............. вака до сабајле ќе се нагаѓаме !

Хехехеххее, абе Пиратиц, те обожавам! :) Извини вака, ама ептен ме насмеа!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom