wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.784
- Поени од реакции
- 34.441
пс. Зашо момите стават трамп стамп?
Luki, polviinte se standard za tramp stamp. Treba nekoo moda da im se zapocne, daa nogo moderno kurnilo da imat nacrtano na polviinte.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пс. Зашо момите стават трамп стамп?
Тетоважи се за морнари, војници и затвореници.
Браво Пуме респект за ова. Сигурно премногу го сакаш твојот миленик штом неговите иницијали покрај во срцето ти се врежани и на кожата .Јас на пример имам истетовирано кучешка шепа, а внатре е првата буква од името на моето куче.
Ја направив зашто тоа куче ми го подобри животот многу, во тешки времиња ме натера да се смеам, и научив многу работи покрај него (на пример што е тоа грижа, што е тоа одговорност, што е тоа посветеност).
Ја направив зашто ако оди се по природен редослед, тој ќе умре пред мене. А јас не знам поинаку да живеам. Можеби сакав да се оддолжам само на услугата која без да знае ми ја направи.
Дали е тетоважата фејк?
За мажите полесно да ги разликуваат qrweeчињата од добрите моми.пс. Зашо момите стават трамп стамп?
Бев на Пчиња.
Таму некаде после мостот се искачував... едно лично девојче постојано ме меркаше изгледа знаеше дека сум пун пари како брод.
Одев позади нејзе и приметив нешто, имаше кал на глуждот посакав да ја забришам иако не ја познавав.
Таман раката да ја ставам на нејзината нога видов дека тоа е само тетоважа самовила или ѕвончица беше.
Ми се сврте девојката устата ја претвори во насмевка и љубезно ме праша:
Дали знаеш каков оган гори во тетовираните девојки?
Јас бев целиот во прашалници???
Читав дека се повеќе склони кон впуштање во сексуални активности.
Браво Пуме респект за ова. Сигурно премногу го сакаш твојот миленик штом неговите иницијали покрај во срцето ти се врежани и на кожата .Иначе на кое место е тетоважата ако не е тајна?
Он: Немам стереотипи и предрасуди кон луѓето со тетоважи, врска нема дека така се жигосуваат затвореници или војници. Пола од моето друштво имаат тетоважи, а можам да гарантирам дека затвор со очи не виделе како изгледа. За војска уште послабо, мојата генерација не го фати задолжителното служење војска. Сакам девојки со не многу големи тетоважи, онака оригинални и дискретни тетовирања на кожата. Оние девојки што се истетовирани како таписерија ми се некако бљак. Не ги осудувам, не сум против, ама ич не ми се привлечни .
Пушти го. Нека спие.21 први век е...разбуди се одамна падна комунизмот.
А замисли ставил Давидова Ѕвезда и Кукаст Крст едно до друго на гради?Мразам тетоважа на женски раце, било каде од дланка до рамо. Мразам девојки кои имаат истетовирано повеќе од 15% од делото, изгледа прљаво.
Мразам тетовирани луѓе кои врска немаат што тетовираат и бутаат различни стилови, му текнало јапонски змеј на плеќка, па ставил крст и анѓел на рака, па ставил текст на гради со некој си гангстерски фонт, па застава на некој фудбалски клуб, па ставил некоја готик слика на лист... ни он не е свесен а нема ни да биде свесен колку е упропастен.![]()