Девојка со болна љубомора

• Креатор на темата Креатор на темата happyboy
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 октомври 2014
Мислења
20
Поени од реакции
8
Машки/женски може ли да ми дадете совет како да најдам крај со крај со девојка која што е премногу љубоморна но не е онаа обична љубомора туку поседува она баш болна љубомора и се што е околу мене и пречи секоја женска или машка појава .... Можете ли да ми дадете мисленје совет за ова :)

Машки/женски може ли да ми дадете совет како да најдам крај со крај со девојка која што е премногу љубоморна но не е онаа обична љубомора туку поседува она баш болна љубомора и се што е околу мене и пречи секоја женска или машка појава .... Можете ли да ми дадете мисленје совет за ова :)

Речи и или смири се, или еби си мајката. По некое време че видиш дека нема да се смири, па тогаш речи и само еби си мајката. И то.

После фајчаш нова женска и глеј да не наидиш на истото. Лек за то нема.

Бегај подалеку, оти ако ја земеш, после цел живот ко глушец ќе го живееш.

Си седнал со неа да расчистите зашто е толку љубоморна? Што е причината? Страв, недоверба? Имала она некое лошо искуство па сега се плаши да не те загуби? Отворете ги сите карти и почнете што се и смета па види како ќе ти одговара. Велат дека љубомората значи преголема љубов кон партнерот но и преголема недоверба. Ако на време не ја решите ке ја тегнете уште многу и на крај таа врска ке заврши, буквално ќе живееш како роб, ќе те оддели од сите како што и сам велиш се и пречи и другар и другарка. Ако стварно не иде тогаш фала и чао па каква сака нека е. Не може да се асоцијализираш за една личност или нешто што се нарекува љубов.... Имаш чувства према неа али налет кога секој ден е надмудрување и правдање. Седнете и најдете си го балансот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom