osa
>>>>>>
- Член од
- 20 јануари 2009
- Мислења
- 816
- Поени од реакции
- 184
[DOUBLEPOST=1414066339][/DOUBLEPOST]Фрлај тоа на буниште, уште денес!!! Вечер да си седнал тука и да пишеш дека си го направил тоа. Во спротивно, се друго што ќе те снајде со неа си го заслужуваш и немаш ни грам самопочит[DOUBLEPOST=1414062901][/DOUBLEPOST]
i jas bi igrala vaka ,ostro i na prva .....zivotot e moj ...jas komanduvam so nego
ne e tocno deka "kako ke se postavish ",sekoj e licnost ,i treba da pocituva i da bide pocituvanмалку е невкусно кога сите се плеткаат во лични проблеми,и сите имаме по некое видување како би требало да биде а самите понекогаш прескокнуваме од она што го даваме како совет..затоа и велат старите дека љубовта е слепа.Сето е до тебе како ќе се поставиш,какви ти се плановите со неа во твојот живот,колку ја сакаш и дали ти е прва девојка во која си се заљубиљ па сега неможеш да видеш дека има и други девојки околу тебе.Што знам,проблемот е твој и треба сам да го решиш а овде на форумов може само некои сугестии да има и контра да испаднат од она што е во реалноста.
..........ljubovta e slepa ? samo ako mizish i nesakash da vidish kade i kako i shto se slucuva ...
seto e do tebe ....nishto ne e do tebe ...ti shto i da napravish ,se ti e badijala ,ednostavno imeto na ova odnesuvanje e "bolna ljubomora ",,lek ne postoi .....ljubov velish ....toa e neshto shto ne mozesh da go predvidish ,vo red nemozesh da prestanesh da ja sakash ,i toa e vo red no MOZESH DA PRESTANESH DA BIDESH SO NEA ,ednostavno prodolzi da ja sakash ,no nemora da bidesh so nea za da te povreduva .....
za kraj velish : shto planirash so nea.:......shto mozesh so takva licnost da isplanirash ?
semejstvo ,brak ????utre koga ke ima dete ke se zakanuva so nego ...i ..koj plan ...so nestabilna lichnost
Последно уредено: