THE_CHOSEN_ONE
1903-2012
- Член од
- 13 август 2007
- Мислења
- 3.735
- Поени од реакции
- 1.341
Не се секирај затоа сме ние тука повозрасните да те воведеме во тајните на тролањето.хахахха тоа беше напишано само да го изиритирам малце, но нешто не ми успеа. Нова сум во тролањето ќе ми простите![]()
Значи ваква е работата.
Секуларизам и капитализам сакс, млитави форми бекутан буљашчиња кои носат закони кои не ги разбираат.
Жената треба да има право на мислење кога ќе се готви нешто по дома, како ќе личат тапетите комбинации на бои, одење на одмор и такви ситни ствари... крупни работи како ова со абортусот НИКАКО ЖЕНА ДА ОДЛУЧУВА !
Жената НЕМА РАЗУМ се раководи по емоции и затоа треба по устав да се третира како лице со пречки во развојот.
Да има свој старател таткото или постарите браќа во случај ако треба да се донесе некоја битна одлука се разбира ќе биде исконсултирана не сме ние во калифатот али ФИНАЛНИОТ ИЗБОР е на мажот !
Имот жената да поседува НИКАКО !
Од правото жена да носи одлуки околу распределба на имот јас во мојот живот сум многу оштетен !
Али во главном не се бунам, не чекам од небо да ми падне, способен сум сам си го трасирам патот и сам си стварам.