Девојка ми сака да го абортира бебето

• Креатор на темата Креатор на темата Shizik
  • Време на започнување Време на започнување
Не може да го абортира пошто немам намера јас да фаќам за женска/сопруга потенцијална калаштура, туку ќе си земам РАСНА КОБИЛА.
Тој закон за абортусот да одлучува ИСКЛУЧИВО САМО жената е донесен од МАЖ, импотентен МАЖ.

Епа среќно со ждребињата ондак...

Епа среќно со ждребињата ондак...
Не ми требаат мене ждребиња да се репродуцирам.
Јас не сум СМРТНИК.
Кој ја врши волјата на мојот ТАТКО ми е и татко и мајка и брат и сестра.
Абортусот е убиство и тој ЗАКОН си постои ОД КОГА Е СОЗДАДЕН ЧОВЕКОТ само човекот застрани по ТУЃИ ПАТИШТА.
Го следи патот на нечестивиот...

Еве ја модерната жена...
309625_10150375761133608_303875118607_8101452_474020940_n.jpg

Не ми требаат мене ждребиња да се репродуцирам.
Јас не сум СМРТНИК.
Кој ја врши волјата на мојот ТАТКО ми е и татко и мајка и брат и сестра.
Абортусот е убиство и тој ЗАКОН си постои ОД КОГА Е СОЗДАДЕН ЧОВЕКОТ само човекот застрани по ТУЃИ ПАТИШТА.
Го следи патот на нечестивиот...

Еве ја модерната жена...
309625_10150375761133608_303875118607_8101452_474020940_n.jpg

Пу бе мајката,а јас си мислев дека сме 21 век :)) каде што сите имаат свое јас а не уште жената да нема свое јас!!

Епа видиш финта ти КАКО ЖЕНА си само инкубатор твое е само да родиш, воспитувањето на детето и неговото изнесување на прав пат(НАЈТЕШКИОТ ДЕЛ) е задача на таткото.

Ако неќеш да го родиш моето дете(ХИПОТЕТИЧКИ...) ќе ти мавнам бокс у стомак и ќе го изгубиш плодот зошто јас така сум сакал.
И нема да одговарам за тоа, зошто колку е тоа дете ТВОЕ толку е и МОЕ така да твојот ИЗБОР да му го скратиш ЖИВОТОТ е и МОЈ ИЗБОР.

И што предлагаш ТИ?
Машкото да раѓа?
Па ако машкото и таа работа ја врши вие ЖЕНИТЕ би биле комплетно НЕУПОТРЕБЛИВИ.

Секој скајскрејпер, секој висечки мост, атомска централа, иновација или изум е таму ПОРАДИ МАЖОТ.
Жената НЕМА КАПАЦИТЕТ да донесе наједноставна одлука или нешто да промисли... едино кога купува намирници за по дома тогаш може...
Леле леле, што ли се не изнакажа! Продолжи така да размислуваш и ќе си останеш засекогаш сам! Жално е што ти жената ја сметаш само за инкубатор, и дека нема улога во воспитувањето на децата, што алудираш постојано на мавање боксови на бремена жена, дека ако не ни е раѓањето ќе бидеме неупотребливи, дека изумители се само мажи, и дека немаме капацитет за донесување наједноставни одлуки.

Само да те потсетам, и таа што те довела на свет е жена, и уште пожално е што имаш такво мислење и за неа...
--- надополнето: Nov 2, 2011 8:47 PM ---
Не може да го абортира пошто немам намера јас да фаќам за женска/сопруга потенцијална калаштура, туку ќе си земам РАСНА КОБИЛА.
Тој ЗАКОН за абортусот да одлучува ИСКЛУЧИВО САМО жената е донесен од МАЖ, импотентен МАЖ.
Како што кажав, ќе останеш засекогаш сам, штом бараш расни кобили (ги нема друже тие истребени се веќе). А за законот, дали е од импотентен маж или не е, важно постои и ти неможеш ништо да сториш за да го смениш.

...Така да ние ќе си се сексаме и ќе си абортираме а вие не сте во можност ништо да направите... :P

...Така да ние ќе си се сексаме и ќе си абортираме а вие не сте во можност ништо да направите... :P
Точно поради ваквиот однос од страна на одредени женски THE_CHOSEN_ONE доби лике на неговото мислење :)

Точно поради ваквиот однос од страна на одредени женски THE_CHOSEN_ONE доби лике на неговото мислење :)
хахахха тоа беше напишано само да го изиритирам малце, но нешто не ми успеа. Нова сум во тролањето ќе ми простите :D

едноставно е ЛИЧНО ПРАВО НА ЖЕНАТА.
Иако така се мисли, ова е чиста ноторна лага. Оваа мисла ќе држи вода само во оној момент кога една жена, ќе креира фетус во нејзиното тело, без учество на машки партнер наравно.
Само затоашто мојата партнерка ќе го носи детето само 9 месеци, тоа не и дава апсолутно никакво право таа да го задржи екслузивното право на "абортус или не", ако од друга страна јас се согласувам да се грижам за тоа дете 20 пати * нејзините само 9 месеци.
На крај краишта, деца се прават со партнери. Одлуката треба да биде на партнерите.
<bold>ЛИЧНО ПРАВО НА ЖЕНАТА</bold> само кога жената ќе си убута епрувета со сперма унатре од некој донатор, па после 2 недели одлучи да абортира.
--- надополнето: Nov 2, 2011 10:02 PM ---
хахахха тоа беше напишано само да го изиритирам малце, но нешто не ми успеа. Нова сум во тролањето ќе ми простите :D
Не гледам надеж во тебе, не се обидувај повторно. Башка тролањето или го имаш или го немаш, нема што да ми се обучуваш тука јавно на форум.
Иако она твојот коментар е коментар на 90% феминистки, за моето тело јас одлучувам, бла бла. И после тие 90% феминистки завршуваат со боксови по стомак.

Браво! Одсега натаму на секој иден татко да му ја препорачаш техникава која си ја лајкнал:
Ако неќеш да го родиш моето дете(ХИПОТЕТИЧКИ...) ќе ти мавнам бокс у стомак и ќе го изгубиш плодот зошто јас така сум сакал.
Исто така, ако некогаш имаш секс во животот, кажи и на девојкати следново:
Епа видиш финта ти КАКО ЖЕНА си само инкубатор твое е само да родиш, воспитувањето на детето и неговото изнесување на прав пат(НАЈТЕШКИОТ ДЕЛ) е задача на таткото.
:tapp:

Дали сега е јасно зошто жените до 20 век немале право на глас?
И потоа дошле вашите татковци и оп одма право на глас, а!
:)
Велите жените ви се само за приплод, а не станувате геј и сте против нив(се мисли на гејовите). Малце контрадикторни да не сте?

Велите жените ви се само за приплод, а не станувате геј и сте против нив. Малце контрадикторни да не сте?
Кој е против жените побогу?? Тоа е прилично јак збор девојче, не се расфрлај со него туку-така.
Значи не сме против нив (жените) само не можат они ЕКСЛУЗИВНО да одлучуваат за иднината на нешто кое е направено и со наш материјал.
Женска, сама, може до задутре да го драпа онаквото, нема да остане трудна. Нема. Џабе.
Сите знаеме како се останува трудна и кои се страни учествуваат во тоа. Сходно на тоа, логика има само кога и двете страни заеднички одлучуваат за иднината на трудоќата. Се дур има жени што се себични и сакаат само они да одлучуваат за иднината на плодот, ќе има и мажи што ќе им маваат боксови у стомак. Плус и минус. Причина и последица. И тоа е прилично поштено, кога веќе со арно не можеме да се разбереме.

Не гледам надеж во тебе, не се обидувај повторно. Башка тролањето или го имаш или го немаш, нема што да ми се обучуваш тука јавно на форум.
Иако она твојот коментар е коментар на 90% феминистки, за моето тело јас одлучувам, бла бла. И после тие 90% феминистки завршуваат со боксови по стомак.
Јас не ни барам ти да гледаш надеж во мене :)
За болдот, па не знаев дека форумот е на татко ти! :D
И не ми е јасно зошто толку ве попалува помислата за тепање на жени!
Ова е за сите момци кои се однесуваат шовинистички: Ајде бре ако сте тие мажи, ќе излеземе на плоштад па ќе се претепаме, да видиме кој е појак!!!! Не заборавајте ние може да издржиме породилни болки! :P

За болдот, па не знаев дека форумот е на татко ти! :D
Не е на татко ми, но јас сум супермодератор на форумов и моја должност е да отстранувам безнадежни тролови од него.
Ајде бре ако сте тие мажи, ќе излеземе на плоштад па ќе се претепаме, да видиме кој е појак!!!! Не заборавајте ние може да издржиме породилни болки! :P
Кој фејл, ова само значи дека вие ќе истрпите повеќе ќотек :/
Ај уште еден фејл и да те објавиме ко безнадежен троловски случај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom