Девојка ми/дечко ми сака тројка

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување

Девојка ми/дечко ми сака тројка

• Машко сум и сум за тројка со девојка ми и уште еден дечко.

Гласови: 54 10,5%
  • Машко сум и сум за тројка со девојка ми и уште една девојка.

Гласови: 265 51,7%
  • Женско сум и сум за тројка со дечко ми и со уште еден дечко.

Гласови: 26 5,1%
  • Женско сум и сум за тројка со дечко ми и со уште една девојка.

Гласови: 37 7,2%
  • Машко сум и сум против.

Гласови: 82 16,0%
  • Женско сум и сум против.

Гласови: 49 9,6%

• Вкупно гласачи
    513
Ама се распишав на овие теми хихихи...би сакала ја, дечко ми и уште една цура...али под услов да НЕ МЕ ЗАПОСТАВИ МЕНЕ! оти нели тоа више ќе биде @*(%~?‘&*„(ова е нешто лошо колку да се разбереме)

ABE REDENJE DODEKA SE MOZE.......:nesvest:GAJBI..A ZA 3-KI 5-KI ZAVISI OD IZBOROT AMA GLASAV ZA...ZOSTO DA NE

Едит - Нареден пат пишувај без CAPS LOCK- Crazy in Love

Све е до тоа како ке се договори двојката..дали ке убацат уше едно машко или женско..а интересно е тоа, секој би требало да проба

Хах,имам другар и така еднаш почна во друштво да кажува како после долга врска му било досадно и и предложил на девојка ми да имаат секс со друга девојка. Таа му рекла на заебанција дека повеќе би сакала со друг дечко, ама тој, нормално, не се сложил. И сега другаров сакаше да направиме муабет со неговава за да се убеди. Не знам за нив, јас сум против и мисам дека ако ми предложат, ќе биде крај на врската. Јас лично не сакам да делам работи и тоа е.

Ne bi go preporacal nikomu vo seriozna vrska. Definitivno ke bide kraj ili pocetok na uste pogolemi perverzii :vozbud:

Sepak bi go preporacal na sekogo bar ednas da go proba i toa vo dvete verzii. Dve devojki e cool ama i dve maski e dobro ako ne se zgazat od smeenje i ako znaat da ja rabotat.

Dve devojki e cool ama i dve maski e dobro ako ne se zgazat od smeenje i ako znaat da ja rabotat.

Гол маж до мене, а и јас гол? no chance my friend!

Кога ќе размислам подобро, во било која ситуација гол маж до мене - никако :icon_lol:

2 пичиња + јас = Me gusta mucho
пиче + јас + некој трет абдал = No way Jose

п.с. Која е за тројка ? :pipi:

Добро бе, шо вака несигурни? :icon_lol: Нема да се сврти машкото и вам да ви побара.
Јас би секако тројка и вака и така, оти да не, ама не во подолга врска ко сега, туку со некое локално дрољиче.

neznam sto ste se usrale tolku li ste homofobicni ili imate mali kurinja pa se sramite lol...

i vaka i taka e dobro. interesno e da stavis nekoja na rostilj ima i te kako uzivanje i vo ednoto i vo drugoto. samo treba odbrano drustvo.

bas me interesira tie sto nekat drugo masko u ista soba dali bi odbile orgija od da kazeme 5 zenski i 2ca maski?

Јас сум повеќе за четворка, т.е. два пара.
И тоа се прави токму ако врската е сериозна, постои доверба меѓу партнерите.
Зошто да не?
Може да биде многу јако!

jako da gledas kaj nekoj ti ja koi zenata a :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom