Девојка ми/дечко ми сака тројка

Девојка ми/дечко ми сака тројка

• Машко сум и сум за тројка со девојка ми и уште еден дечко.

Гласови: 54 10,5%
  • Машко сум и сум за тројка со девојка ми и уште една девојка.

Гласови: 264 51,6%
  • Женско сум и сум за тројка со дечко ми и со уште еден дечко.

Гласови: 26 5,1%
  • Женско сум и сум за тројка со дечко ми и со уште една девојка.

Гласови: 37 7,2%
  • Машко сум и сум против.

Гласови: 82 16,0%
  • Женско сум и сум против.

Гласови: 49 9,6%

• Вкупно гласачи
    512

mravka

in eternal embrace of flames
Член од
4 јануари 2008
Мислења
130
Поени од реакции
2
Ама се распишав на овие теми хихихи...би сакала ја, дечко ми и уште една цура...али под услов да НЕ МЕ ЗАПОСТАВИ МЕНЕ! оти нели тоа више ќе биде @*(%~?‘&*„(ова е нешто лошо колку да се разбереме)

R

RAYTHEON23

Гостин
ABE REDENJE DODEKA SE MOZE.......:nesvest:GAJBI..A ZA 3-KI 5-KI ZAVISI OD IZBOROT AMA GLASAV ZA...ZOSTO DA NE

Едит - Нареден пат пишувај без CAPS LOCK- Crazy in Love

Член од
19 април 2007
Мислења
629
Поени од реакции
37
Све е до тоа како ке се договори двојката..дали ке убацат уше едно машко или женско..а интересно е тоа, секој би требало да проба

Член од
18 јули 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
Хах,имам другар и така еднаш почна во друштво да кажува како после долга врска му било досадно и и предложил на девојка ми да имаат секс со друга девојка. Таа му рекла на заебанција дека повеќе би сакала со друг дечко, ама тој, нормално, не се сложил. И сега другаров сакаше да направиме муабет со неговава за да се убеди. Не знам за нив, јас сум против и мисам дека ако ми предложат, ќе биде крај на врската. Јас лично не сакам да делам работи и тоа е.

F

FARANG

Гостин
Ne bi go preporacal nikomu vo seriozna vrska. Definitivno ke bide kraj ili pocetok na uste pogolemi perverzii :vozbud:

Sepak bi go preporacal na sekogo bar ednas da go proba i toa vo dvete verzii. Dve devojki e cool ama i dve maski e dobro ako ne se zgazat od smeenje i ako znaat da ja rabotat.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Dve devojki e cool ama i dve maski e dobro ako ne se zgazat od smeenje i ako znaat da ja rabotat.
Гол маж до мене, а и јас гол? no chance my friend!

Кога ќе размислам подобро, во било која ситуација гол маж до мене - никако :icon_lol:

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
2 пичиња + јас = Me gusta mucho
пиче + јас + некој трет абдал = No way Jose

п.с. Која е за тројка ? :pipi:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Добро бе, шо вака несигурни? :icon_lol: Нема да се сврти машкото и вам да ви побара.
Јас би секако тројка и вака и така, оти да не, ама не во подолга врска ко сега, туку со некое локално дрољиче.

F

FARANG

Гостин
neznam sto ste se usrale tolku li ste homofobicni ili imate mali kurinja pa se sramite lol...

i vaka i taka e dobro. interesno e da stavis nekoja na rostilj ima i te kako uzivanje i vo ednoto i vo drugoto. samo treba odbrano drustvo.

bas me interesira tie sto nekat drugo masko u ista soba dali bi odbile orgija od da kazeme 5 zenski i 2ca maski?

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Јас сум повеќе за четворка, т.е. два пара.
И тоа се прави токму ако врската е сериозна, постои доверба меѓу партнерите.
Зошто да не?
Може да биде многу јако!
jako da gledas kaj nekoj ti ja koi zenata a :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom