- Член од
- 6 април 2009
- Мислења
- 6.148
- Поени од реакции
- 2.991
Ххх..Добра тема,патем како беше онаа песната:Поздрав ти праќа белчо црниот од забавиште најнемирниот....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дајте ја пеСната
Кој си носи чадорче...
Бог да те благослови дете:helou:
Иначе, можеби го фатив последниот воз додека МТВ правеше нешто кога бев помал.
Знам дека доста ми беа интересни „Големи и мали“ и „Опстанок“, како и најверојатно најдобрата детска серија кај нас „Наше маало“.
„Умни глави“ ми беше ОК, „Бушава азбука“ исто така, а ако не приметувате, во последно време МТВ репризира се живо и диво од нивната архива (уште тоа нека го дадат и можат да испуштат душа :icon_roll), еве баш пред некој ден „Дајте музика“ гледав.
Знам како мал многу се плашев од одјавната шпица на „Здраво генијалци“, не знам што точно, ама имаше нешто што ги голташе буквите кај што ги пишуваше реализаторите. :ija:
Што ви требаше темава, ми се плаче сега
Обожавав кога на ТВ ќе ги пуштеа Наше маало, Бушава азбука, Умни глави, Дајте музика, Здраво генијалци...
Посебно Наше маало ми беше најомилена од сите.Може од негде да се симнат некои епизоди?
ехе одвај го чекав да почне дајте музика, исто и бушава азбука, со бушавата азбуката ги научив и некои буквиумни глави го обожавав бидејќи детето се викаше како мене Дарко сигурно се сеќавате. од песните најмногу ја паметам тоше тоше празна главо :pos2:ја имам на касета и најинтересна ми беше :pos2:
Ај ако може некој да ја стави песната огледалце , огледалце и фламенго (со спотовите )