Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе никој да не си прави бајрам со умот, ако стварно имаш хипертензија се оди на доктор и се знае што се превзема. Кој тоник, кој прашоци, кој глупости...
... секогаш укажувам дека најопасни се токму овие производи од „тој бизнис“ што како сите додатоци на исхрана, суплименти нема ниту клинички потврдени тестирања, се третирани како додаток на исхрана, а можат да бидат многу опасни по здравје, зашто несакани дејства се покажува после самата примена и тоа ќе биде „искуството“ на користење на истите или ќе се продолжи со продажба или ќе се тргне од пазарот ако се покаже како штетен,...Јас ги продавам овие производи од тој бизнис ... Руси се газди и они си ги смислуваат кампањите. ...Сите производи се лиценцирани и документирани од јавно здравје (пројдени се на листа за продажба - тестирани).можам да кажам да, бидејќи луѓе стварно ги купуваат. Не дека сакам да те набедам туку стварно е така. Според мене, сите овие производи ако не се добри, ако не фукнционираат, нема да се купуваат, што значи дека имаат некој ефект. Не се револуционерни и дека преку ноќ ќе направат промени, али сепак имаат нешто што помага. Тоа е мој заклучок. Ако си заинтересиран, можам да те поврзам да нарачаш од тука директ па види си сам дали ќе ти помогне.
... и да се надоврзам на погорниот мој коментар, сликовито за дел што кажувам за непрофесионално комерцијализирање на вакви додатоци за храна, суплименти еве пример:дали некој има користено Detonic за хипертензија,читам низ цел балкан добро е изрекламиран,добар и организиран маркетинг имаат,што ми влева впечаток на недоверба.Дали некој може да се пофали или пожали од овој природен лек????

„Елена“ не е Елена, туку си е Марина Аверина, која си седи во вода, ама не значи дека има цистит,
Абе права комедија ми се и рекламите и коментарите, во оваа тема малку продискутиравме за начинот на кој ги продаваат производиве.