Desperate Housewives

• Креатор на темата Креатор на темата I am a bitch
  • Време на започнување Време на започнување

Која Очајна домакинка ви се допаѓа најмногу?

• Вкупно гласачи
    18
  • Гласањето е завршено на .
Ааа, че си ги гледам. :zlo:
Ме нервираа едно време, башка Тери Хачер ми е неподносливо суштество, башка дебилна улога, башка грда коса, башка она грда. Дечко и` такоџе. :icon_lol:

Нема врска, ќе поднесам. :icon_lol:

Јас моментално ја гледам 5та сезона која на некој начин првата епизода пет години подоцна, е некако како пилот епизода... сепак интересно е, но нема многу хумор, може оти беше прва епизода, па секако има уште 23 други, може ќе има секако, единствен хумор во новата сезона мене ми се децата на Габи, дебелката Хуанита која Габи ја зафркава т.е не и дава да влезе во кола и оваа трче по неа да ослабне :pos2::pos2:

Баш новата епизода од 5-тата сезона ми беше hilarious,омилена реплика ми беше онаа меѓу Иди и Габи,која одеше вака некако...
Gabi"-I have 2 children."
Edie"-For what?Breakfast?!":pos2:
Исто и дијалогот меѓу Сузан и Иди:
Edie"-I have husband"
Susan"-Whoes"?:pos2::pos2:
Едвај чекам нова епизода:tv:

Хехе да, тој цитат одамна ми е познат и многу ми е смешен...

инаку најмногу ме занима мажот на Иди, иако мислам дека е некако поврзан со Мајк и Сузан или пак со оние што загинаа во несреќата :toe:

Gabi"-I have 2 children."
Edie"-For what?Breakfast?!"
Исто и дијалогот меѓу Сузан и Иди:
Edie"-I have husband"
Susan"-Whoes"?
Едвај чекам нова епизода

Same here :pos2::pos2::pos2:
Се помочав од смеа

Мене најсмешен дел ми беше кога Бри ставаше шеќер на Кроканбушот :pos:
Bree : Did i mention that u probably shouldn't be wearing jewerly while working with spin sugar :pos:

Ја не ги гледам очајни домачинке, само Ева Лонгорија ја гледам :vozbud:

[zEUs];1735062 напиша:
Ја не ги гледам очајни домачинке, само Ева Лонгорија ја гледам :vozbud:
Ева и не е нешто за гледање во новава сезона,не е ни бледа сенка на старта Габи,симни си ја новата епизода и ќе сватиш зошто

Каде гледате тоа? Одамна ги немам гледано, ама многу ги сакам, си отиде Бри како една од омилените што ми беше:nesum:

Каде гледате тоа? Одамна ги немам гледано, ама многу ги сакам, си отиде Бри како една од омилените што ми беше:nesum:
Пааа , ги ваѓаме од интернет ..а за Бри... мене ми е фејворит ^.^

Се гледа дека од дамна не си гледала,Бри си отиде и се врати и што се не и се исподеси,гледај од вторник на А1 имаш нови епизоди,па ќе бидеш во тек:helou:

Е фала за одговорот, значи Бри е вратена јухуу ај во кратки црти кажи ми што како било за да знам да се вклучам одма :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom