Samo ocajni luge gledaat "Ocajni domakinki"Bada Bing! напиша:Серијава е очајна. Едноставна разлика помеѓу ова и некоја шпанска серија е буџетот. Мислам стварно вакви работи јас можам да си смислувам кога сакам. Серијава не е character-driven туку само редени работи што им текнале на сценарисите да ги играат едни неизградени личности. Малце романса, мистери. комеди и одма националните телевизии во Америка мислат дека имаат хит. И очигледно имаат. Тешко ми паѓа дека многу серии со добар потенцијал гет кенслд зашто генералниот вкус на публиката е ваков.
lele coveku...! ova ti se vika citanje misliButtercup напиша:Ја обожавам серијава... дефинитивно е мнооогу добра...
Одлично е направена... нема да ја коментирам глумата... сметам само дека приказната е страшно добра... поради тоа што не те остава да зборавиш дека светот е суров, проклето Дека секој секој може да заебе без разлика колку се сакале или колку биле блиски.
Тоа едноставно го обожавам кај приказната.. колку само прониклив може да биде човековиот ум, и на што се може да биде способен, за да добие се што сака