Desperate Housewives

Која Очајна домакинка ви се допаѓа најмногу?

• Вкупно гласачи
    18
  • Гласањето е завршено на .

love

The one and only
Член од
2 мај 2006
Мислења
716
Поени од реакции
1
Serijata e zakon.Site nekako ja forsiraat Eva,ama i Teri Hacer ne e za frlanje.

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Серијава е очајна. Едноставна разлика помеѓу ова и некоја шпанска серија е буџетот. Мислам стварно вакви работи јас можам да си смислувам кога сакам. Серијава не е character-driven туку само редени работи што им текнале на сценарисите да ги играат едни неизградени личности. Малце романса, мистери. комеди и одма националните телевизии во Америка мислат дека имаат хит. И очигледно имаат. Тешко ми паѓа дека многу серии со добар потенцијал гет кенслд зашто генералниот вкус на публиката е ваков.

India

'vamos a la playa'
Член од
17 јули 2006
Мислења
54
Поени од реакции
4
Bada Bing! напиша:
Серијава е очајна. Едноставна разлика помеѓу ова и некоја шпанска серија е буџетот. Мислам стварно вакви работи јас можам да си смислувам кога сакам. Серијава не е character-driven туку само редени работи што им текнале на сценарисите да ги играат едни неизградени личности. Малце романса, мистери. комеди и одма националните телевизии во Америка мислат дека имаат хит. И очигледно имаат. Тешко ми паѓа дека многу серии со добар потенцијал гет кенслд зашто генералниот вкус на публиката е ваков.
Samo ocajni luge gledaat "Ocajni domakinki"

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Ај стајте слики од овие и пишете како се викаат...

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Најзакон се Габриел и Сузан .

Немам гледано неколку епизоди, не знам шо се работи сега...:(

Член од
13 јули 2006
Мислења
125
Поени од реакции
3
Ја обожавам серијава... дефинитивно е мнооогу добра...
Одлично е направена... нема да ја коментирам глумата... сметам само дека приказната е страшно добра... поради тоа што не те остава да зборавиш дека светот е суров, проклето :) Дека секој секој може да заебе без разлика колку се сакале или колку биле блиски.

Тоа едноставно го обожавам кај приказната.. колку само прониклив може да биде човековиот ум, и на што се може да биде способен, за да добие се што сака :)

~MadaGascAR~

Yeah..Whatever...
Член од
23 јули 2006
Мислења
90
Поени од реакции
1
Па сеа... Ева Лонгорија е дефинитивно најубава... А како карактер најмн ми се свиѓа Линет, усвари маж и и ми е најубав па затоа нејзе ја сакам..хехехехех..

Lucifer

Devil in a females body
Член од
7 мај 2006
Мислења
300
Поени од реакции
1
Rabotava so Ocajni e "site gledaa pa i ja",pa aj poso site pisaa pa i ja.Najdorbro nesto,taa gluma,taa sodrzajna sodrzina,taa dlabocina,tie drami,takvi ljubovi,takvi alista,stikli,sarmi...Abe kolku poise gleate glupavi amerikanski(ako se glupi se znae AEMERIKANSKI SE),tolku poise im stanuvate bliski so mentalot i intelektot.NEMOJT VE ISPRAAAAAA!!!!

Член од
11 јули 2006
Мислења
79
Поени од реакции
1
Gabriel e najinteresna i najubava. Taa vo sekoja situacija znae da se snajde.Isto ja sakam i Suzan a najglupa mi e Bri.

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Мене Габи и Сузан ми се најоткачени. Дефинитивно они се најдобри

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
ne sum niedna... ali onaka najdobro mi glumi Bri, jezda tuka negde e i Линет (so decata poluduva)... a ako bi bila nekoja od niv onda ili Gabi ili Susan (deka se najslatki)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
добри се, ама ги гледам само ко ке ги фатам

kikiritka

луда леблеба
Член од
23 јуни 2006
Мислења
101
Поени од реакции
0
Buttercup напиша:
Ја обожавам серијава... дефинитивно е мнооогу добра...
Одлично е направена... нема да ја коментирам глумата... сметам само дека приказната е страшно добра... поради тоа што не те остава да зборавиш дека светот е суров, проклето :) Дека секој секој може да заебе без разлика колку се сакале или колку биле блиски.

Тоа едноставно го обожавам кај приказната.. колку само прониклив може да биде човековиот ум, и на што се може да биде способен, за да добие се што сака :)
lele coveku...! ova ti se vika citanje misli

Nina

Ange ou Demon
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.256
Поени од реакции
4
se gleda (od prilozenoto) koja mi e omilena domakinka:))

Член од
11 јуни 2006
Мислења
49
Поени од реакции
6
Бри, дефинитивно. Ако беше во Македонија или некаде при нас на Балканов сигурно ќе ја ќарев, или пак едноставно кажано МОРАВ да ја имам. Само штета шо во ова наше балканско подрачје не вирее таков тип на жени. Се надевам дека еден ден ќе сретнам некоја како неа ( макар приближно 80%).

Kajgana Shop

На врв Bottom