Desperate Housewives

Која Очајна домакинка ви се допаѓа најмногу?

• Вкупно гласачи
    18
  • Гласањето е завршено на .
С

Сатори

Гостин
ThA-BiTcH напиша:
Аааа јас ја сакав таа али откако го умре тој ич не ја сакам. Многу злобна фаца има. Башка као можеше да си го мести креветот додека маж и умираше ебате тоа...
Аааа пак се изнервирав:nerv::nerv::nerv:
Епа си заслужи човекот , ја изневери со сосетката , ја натера да се понижи и уште одозгора на тоа и се правеше паметен.
Освен тоа , не го умре она , туку тој аптекарот!!!
Така да она не е крива!:icon_lol:

Член од
15 јули 2005
Мислења
972
Поени од реакции
16
ThA-BiTcH напиша:
Башка као можеше да си го мести креветот додека маж и умираше ебате тоа...

Pa morase se da sredi pred da izleze od doma, site domakinki taka pravat, prvo se ke sredi doma pa ke izleze, za koga ke se vrati moze nekoj vednas da i dojde na kafe i da vidi deka ne i e sredeno.
:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
Не го умре она, туку аптекарот али не мораше да си го мести креветот......хм.... многу е вештачка, д бич има право. Габриел ми е најсимпатична сега за сега.

IV43

Perfect in all imperfection
Член од
10 јануари 2006
Мислења
1.168
Поени од реакции
3
Gabriela e najsimpaticna da...Onaka najmoderno se nosi,i se toa,a moze i Suzan poso ona e najonaka prirodna,obicno se oblekuva,ne se filma mnogu.A Bri najveke ja mrzam poso ona e mnogu vestacka.Koa i se javija deka mazot i umrel,taa prodolzi da si gi cisti tie srebrenite lazici,ili so bea...

С

Сатори

Гостин
IV43 напиша:
Gabriela e najsimpaticna da...Onaka najmoderno se nosi,i se toa,a moze i Suzan poso ona e najonaka prirodna,obicno se oblekuva,ne se filma mnogu.A Bri najveke ja mrzam poso ona e mnogu vestacka.Koa i se javija deka mazot i umrel,taa prodolzi da si gi cisti tie srebrenite lazici,ili so bea...
:coffee: Сигурно , дека е вештачка , не верувам , се е во самокотролата и изборот , ништо повеќе , а инаку Бри , одлучила дека сака да ја одржува таа контрола , зошто мора сите да знаат што чуствуваш???

IV43

Perfect in all imperfection
Член од
10 јануари 2006
Мислења
1.168
Поени од реакции
3
Dobro da i tuka si vo pravo...Samo so na prv pogled izglea kako nekoja bez cuvstva,a toa e mnogu loso.Mozda ne saka sekoj da si gi pokazuva cuvstvata,ama taa izglea premnogu ramnodusna i necuvstvitelna za se...

С

Сатори

Гостин
Компромис

Е до овој компромис , можеме да дојдеме!:wink:

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Prvo da se razbereme jas ne sum niedna od ovie ama najmnogi mi e zakon Eva Longorija.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Габриел ми е некако најинтересна,и она ко мене е луда по шопинг :icon_lol:.А најОЧАЈНА ми е Линет.Кутрата,не верувам дека во реалниот живот некоја мајка би издржала покрај такви деца :icon_lol:

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Уште да ги знаев која која е
Ќе ви кажам вака Eva Longoria и таа во супермен серијата што глумеше-не знам како се вика!!!

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
gabriela normalno najjaka e od site 4. ali najinteresen karakter mi e bri. sho znam epten e so nosot gore u vazduh, pa za toa najinteresna mi e koa si gi ima onie meltdowns. najkompliciran karakter e...

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Susan koga se krie gola vo grmuskite :)) Site gi obozavam , serijata e bas zakon .

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Ја не ја следам серијата епизода за епизода, али кај мене дома се глеа, а уште побитно е дека ја даваат пред да почна ЦСИ така да некогаш ја фаќам. Не ја знам содржински што се збори, али знам дека коа ќе ја видам Лонгорија ми се разубавува вечерта

P

Princ

Гостин
Не ми се верува дека и ваква тема сте отвориле. Повише сте очајни отколку домаќинки...

Kajgana Shop

На врв Bottom