Derby D'Italia: Јувентус 2-1 Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Vinnetou
  • Време на започнување Време на започнување

Победник во Derby D'Italia

• Вкупно гласачи
    168
Статус
Затворена за нови мислења.
Aхаха, трето место сте бе а ми збориш за прво...:tapp: Зш да плачам кога сум 1. место ? :toe:

сега сте прво место, и додека сте, радувајте се, но на крај Јуве се први...сакаш тоа да го прифатиш или не

сега сте прво место, и додека сте, радувајте се, но на крај Јуве се први...сакаш тоа да го прифатиш или не

Како бе ???

-Ке ја наместиш титулата заедно со Моџи :pos::pos::pos:

Да да. Пссс без врска се мешаат кај што не треба. Нели?

А и алал да ти е на културата. МОРИ!

Ај оди гушни го мечето и легни си. Доста тресеш зелени за вечерва. :tv:

Зш МОРИ да го гушнам мечето, ја си кулирам, имам предност, ти ќе сањаш вечер како Милан е на 1. место :pos2: А ова за култура - пун градов лицемери :wink:!

абе шо ти е тебе бе верувај во нашите играчи можат да ги стигнат буљашите

Za da bides sampion ne ti e dovolen samo igrackiot kadar... ali ajde za toa vo druga prilika ke zboruvame dolga e sezonata

barem vecerva imame pricina za radost...

Закон еј :pos:

Јубе да тепа, а нема, пак ќе биде -5 од Интер...
ок...

Глеам опседнати сте со Супер Марио а ?? Тоа е страв у коски од 19 годишен момак , па тешко на вас бе , овој сигурно уште едно 4-5 години ќе игра у Интер и до тогаш шо праиме . Ај не се секирајте постојат бајачки , ќе завршиме работа

страв у коски!

Па добро, така би било поинтересно во преостанатиот дел на првенството.

И јас би сакал Јуве да победи, барем да има надеж малце. :wink:

Зошто ти не сакаш да биде поинтересно? :vozbud:

ОСТВАРУВАМЕ! (ова ко владава :pos:)

Крејзи Појол напиша:
Јуве ке тепа:pos2::pos2:

...Поулсен, Молинаро, Маркисио и компанија не им се достижен конкурент на погоре споменатите, каде што не си ги напишал ни Мота и Снајдер кои повеке вредат отколку цел среден ред на Јуве засега.

Погледни и гол разлика и запримети кој е лидер по дадени и најмалку примени голови.

Стварно се катастрофа овие Интер. :tv:

Доста бе , со десеткуван тим идеме , и пак ке ве тепаме на сред Комунале , комуналци едни !
да... :tv:

Фала на сите за честитките :smir:

п.с. најлегендарен пост на форумов:
Na Interasive popametno ke im bese da go gledaa Roki na A1.

Toj barem pobedi !!!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

п.п.с

mourinho.jpg

:pusk:ДA ГO ПУШИШ!!!:pusk:​

Зашо да плачеме бе кажи ми лепи ???

Интер сеуште е прв на табела,бега 5 бода од вас,вие сте тие кој сте под притисок,а не Интер.На Интер поважна му е утакмицата со Рубин Казан отколку со вас пошо се знае кој ке крене титула на крај :)
А дека ти не си ги вртиш работите како што ти одговараат. Минатата недела Партизан ја победи Звезда, ја ти викам кој е прв? Ти што викаш? Комплекси... А ова што е, не е комплекс?

А дека ти не си ги вртиш работите како што ти одговараат. Минатата недела Партизан ја победи Звезда, ја ти викам кој е прв? Ти што викаш? Комплекси... А ова што е, не е комплекс?

Ako не знаеш зашо реков комплекс боље не го пишувај тоа :wink:

Ako не знаеш зашо реков комплекс боље не го пишувај тоа :wink:
Не е тамава за тоа ама ајде ќе ти одговорам. Звезда не може никогаш да има комплекс од Партизан затоа што е потрофејна, има повеќе победи во меѓусебните дуели и најважно од се има и европска титула. Ист е и случајот со Јуве и Шинтер така да биди ми поздравен и сонувај го мечов можеби ќе утврдиш каде згрешивте.

ЈУВЕНТУС - ИНТЕР - 2-1 Има ли нешто посвето, има ли нешто помило, од Интер да го избањаш?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom