Derby D'Italia: Јувентус 2-1 Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Vinnetou
  • Време на започнување Време на започнување

Победник во Derby D'Italia

• Вкупно гласачи
    168
Статус
Затворена за нови мислења.
dai museinter canta con noi!!!
se saltelli muore balotelli!!
se saltelli muore balotelli!!
balotelli figlio di puttana!!
balotelli figlio di puttana!!
merdazzurri figli di puttana!!
merdazzurri figli di puttana!!!:olee::olee:

Постовите ви се многу интелегентно осмислени, заедно ги смислувате или природно толку ви сече? хаха
криво ви е дека сте нај тиња ултрас и декате немате ни една песна на стадион пеете само ооооооооо Интер оооооооо Интер ооооооо интер само таа ја слушам затоа шатафакап

криво ви е дека сте нај тиња ултрас и декате немате ни една песна на стадион пеете само ооооооооо Интер оооооооо Интер ооооооо интер само таа ја слушам затоа шатафакап

Одма на ушно! :pos2:
Ја не сум бил на стадион ама кога ќе одам планирам да пеам „Ѕинго педер, напред Вардаре!“ , да им го збогатам репертоарот малку :pos:

Одма на ушно! :pos2:
Ја не сум бил на стадион ама кога ќе одам планирам да пеам „Ѕинго педер, напред Вардаре!“ , да им го збогатам репертоарот малку :pos:
така е што се смееш одма ај кажи друга песна тифозу ???освен стандардните мерда и ки нон салта ако и си слушнал за нив

така е што се смееш одма ај кажи друга песна тифозу ???освен стандардните мерда и ки нон салта ако и си слушнал за нив

Смешен си ми туфусу :pos2: Се придружувам на твојот потпис. Фала Богу што не си Интераш :pos2:

Еве:

На гостувања, секогаш одиме,
хаос правиме, и аздисуваме,
сите се кријат кога ќе слушнат,
КОМИТИ ЗАПАД одат во напад,
алеале.....

Еве:

На гостувања, секогаш одиме,
хаос правиме, и аздисуваме,
сите се кријат кога ќе слушнат,
КОМИТИ ЗАПАД одат во напад,
алеале.....

прашувам за интер не за Вардар.Постирајте некое видео или текст па ке се повлечам тогаш да ги видиме песните на интер освен ооооооооо шинтерррр:)

прашувам за интер не за Вардар.Постирајте некое видео или текст па ке се повлечам тогаш да ги видиме песните на интер освен ооооооооо шинтерррр:)

Епа ништо, за жал ќе треба да не се повлекуваш, за жал.

Епа ништо, за жал ќе треба да не се повлекуваш, за жал.
ова кажи му го на пријателот навивачот и осоно интеристе пер мерда.Нека признае нешто кога некој е во право !:wink:

Прегледај го приврзокот 13848
само за тенк, да си ги научи напамет!
нема потреба само да видам дали имате !ок али некој фанови на ваш фан клуб ги жалам мизерни се !
Ги разгледав само жални ви се ко за на златно славејче

нема проблем ни со пари не ме купуваш и не бегај од прашањето одговори !!!!!

Имаш Гугл сине...

И ако продолжиш да пишуваш Шинтер да не се лутиш кога ќе ти пишам Ѓубрентус, ок? :smir:

ова кажи му го на пријателот навивачот и осоно интеристе пер мерда.Нека признае нешто кога некој е во право !:wink:

нема потреба само да видам дали имате !ок али некој фанови на ваш фан клуб ги жалам мизерни се !
ако бе научи си ги, да се фалиш и ти дека знаеш нешто:helou:

ако бе научи си ги, да се фалиш и ти дека знаеш нешто:helou:
Немам потреба реков ја ги научив тие што треба Јувентини !

Имаш Гугл сине...

И ако продолжиш да пишуваш Шинтер да не се лутиш кога ќе ти пишам Ѓубрентус, ок? :smir:
еднаш сум пишал де вие сите викате Јубе затоа глупави се и двете !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom