Derby Della Madoninna / Милан - Интер / 07. 10. ’12 / 20:45h

Кој ќе победи на првото Миланско дерби сезонава (нерешено неаме као опција)?

• Милан

Гласови: 54 41,5%
  • Интер

Гласови: 76 58,5%

• Вкупно гласачи
    130
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Која животна форма бе :pos: ... 19 години има детето, уште нема почнато да игра фудбал, допрва му се головите и титулите него...

Океј головите да, титулите не знам. :icon_lol:

За разлика од минатите сезони оваа му е најдобра така да....... не знам што е тука смешно.

За разлика од минатите сезони оваа му е најдобра така да....... не знам што е тука смешно.
За разлика од лани сега може да пие и пиво после полноќ а да не го уапсат. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Инаку, да тепа Милан е 2.60 коефицент во спорт лајф. За тој шо не се разбират од коцкање, тоа значи ак ставите 1000денари за победа на Милан во дербито, ќе ги изгубите парите.

:icon_lol:

Инаку, да тепа Милан е 2.60 коефицент во спорт лајф. За тој шо не се разбират од коцкање, тоа значи ак ставите 1000денари за победа на Милан во дербито, ќе ги изгубите парите.

:icon_lol:

како и да е нерешено неможе да испадне како и дае, па така ако ставите 1000 денари на милан и уште 1000 денари на друг тикет на интер.... секако сте у добивка... а ако имате 1000 евра уште поубаво

Викендов покрај Миланското дерби се игра и Ел Класико, па малце да се рашетаме низ историјата иако основачот на темава кажа дека не сакам многу низ историјата да одиме. Ова е интересен податок. Само еден фудбалер на светот ја имал можноста да заигра во клубовите на Милан и Интер исто како и Барселона и Реал Мадрид. А тоа е незаменливиот РОНАЛДО!

319043_477828285581888_1116045571_n.jpg

Викендов покрај Миланското дерби се игра и Ел Класико, па малце да се рашетаме низ историјата иако основачот на темава кажа дека не сакам многу низ историјата да одиме. Ова е интересен податок. Само еден фудбалер на светот ја имал можноста да заигра во клубовите на Милан и Интер исто како и Барселона и Реал Мадрид. А тоа е незаменливиот РОНАЛДО!

319043_477828285581888_1116045571_n.jpg
Јас типував дека следниот ќе биде Ибра ама ме заеба со трансферот во ПСЖ. Да беше малку помлад ќе имаше уште време ама вака тешко.

Шо барал во Интер незнам јас :facepalm:

Иначе нерешено нека завршит, пошо несакам ни едните ни другите да победат.

Aбе дај прочепкајте низ форумов малце,разгледајте каде се употребува facepalm,не само да се лупне у пост и ај сеа шизик сум!4 години си член мајку му...
он топик : Гласав нормално за Интер,ама некако не сум убеден баш,поготово после утакмицата со Рома :confused:

Бидејќи Интер е име со историја и тадиција,бидејќи Интер беше финансиски моќен и имаше амбиции за титули и имаше пред се ТИМ..но надворешните фактори во Италија едноставно го фаворизираја Јувентус и то е то....Роналдо во Интер играше одлично и имаше над 50 голови постигнато и да не беше повредата ќе имаше многу повеќе но то е то

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom