Derby Della Madoninna / Милан - Интер / 07. 10. ’12 / 20:45h

Кој ќе победи на првото Миланско дерби сезонава (нерешено неаме као опција)?

• Милан

Гласови: 54 41,5%
  • Интер

Гласови: 76 58,5%

• Вкупно гласачи
    130
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
A4c8SbTCcAEomWK.jpg:large

Сакам да победи Милан, затоа што се викам Милан, а јас сакам секогаш да победувам.:icon_lol:
Шала на страна, не ме многу интересира кој ќе победи, но сакам добар фудбал да гледам, па нека победи подобриот.

Да го погоди човек резултатот на овој натпревар би му дошло како да погоди колку капки вода има во некоја чаша.

Очекувам отворена и борбена игра, и секако голови.

Ај ќе гласам за Интер, највеќе заради Пандев и Мурињо...

Нејќу да звучам како напален Љубе Бонера и негово друштво кога прогнозираа 3-0 пред да пукнат 0-4, само сакам да кажам дека се испод 5 парчиња во мрежата на Милан ќе го рачунам како неуспех.

Ај малку хејт да му се невиди, ова ли е тема за дерби??? :P

• Ми се допаѓа
Reactions: gos
Немам некои големи симпатии кон овие два тима,но редовно ја следам Серија А.Секако дека ќе го гледам овој меч,наместо да гледам шпанското Ел Класико кое што веќе стана досадно.
Значи на овој дуел му давам повеќе шанса за победа на Интер,безразлика на животната форма во којашто се наоѓа Ел Шарави....

Форца ИНТЕР!

Значи на овој дуел му давам повеќе шанса за победа на Интер,безразлика на животната форма во којашто се наоѓа Ел Шарави....
Која животна форма бе :pos: ... 19 години има детето, уште нема почнато да игра фудбал, допрва му се головите и титулите него...

Океј головите да, титулите не знам. :icon_lol:

Оваа сликата кој ја направил ја промашил саламски. Прво Барса игра дома со Реал, второ Јунајтед - Сити играат негде во Април, Мај... А Сити - Јунајтед на 8/9 Декември.. Така да ептен забегал. :D

И ај да не бидам офтопик, знам оти вториот дел од мечот ќе го гледам сигурно. Ај прво нека е 0-0, головите за второ нека ги чуват. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom