od nemajkade izmislena dijagnoza za sostojba na umot i negoviot portparol potsvesta., batalete medikamenti ., se e do vas samite ., sepak mora da postoi nekoja prichina zoshto ste dovedeni vo taa sostojba., prva rabota da gi raschistite rabotite samite so sebe ., bidejki samo vie znaete kade lezhi vistinskiot problem a za koj ne sakate da mu izlezete na megdan i da go reshite., potsvesta e strashna rabota ako taa ve zeme pod svoe mnogu raboti mislovni poagjaan kon losho., spravete se so nea izgonete gi demonite od vashata potsvest ., shto ja prevzele kontrolata vrz vas., vie bidete tie shto ke se kontrolirate., ., so vasheto ratio mozhete mnogu sostojbi da promenite ., i na onaapodmolna psiha na potsveta da i kazhete zbogum ., ., sega i tuka ., bidete so mislite i umot., ne etaka strashno kako vi se chini samo vie ste tie shto treba da ja prevzemete kontrolata ., probajte nema da zgreshite namesto da se klukate so lexi i diazepi., /inaku po vokacija sum lekar i vo ovoa deneshno ludo vreme veruvajte sekoj tret pacient gi ima istite vashi simptomi ., /..............izlezot e vo samite vas., pozdrav ., i se nadevam deka barem malku ke vi odlesni ako porabotite so i na samite sebe![]()
Fala ti shtrak jas i pokraj mojot dosegasen zivot ne sum koristel(osven antibiotik ili analgin)terapija ili drogi ni alkohol(mnooogu retko samo nekolku pati vo zivotot) ni cigari.Fizicki momentalno sum vo nekoja normalna kondicija se odrzuvam kolku tolku no toa nisto na podobro ne menuva vo odnos na mojot psiholoski i socijalen profil.E sega podsvesta i nejzinata "zloba" i taa od negde/nesto dosla kolku me bocka tolku i me stiti.Sum se obiduval i da ja programiram(zavladeam kolku tolku) bar relativno i po svoja mera ama prasanje e dali ima rezultat i bilo kakva korist(pa i golema steta) od toa mesanje vo ingerencii.Smiri gi iskontroliraj/nadvladej nagonite i posle fijaskoto da te vidam koj ke ti bide kriv i sto ke ispravas i po koj pat/pravec ke trgnes da se izbavis.A dali sum se bavel i dali se bavat so sebe(baranje izvor na problemite/preckite soocuvanje so nego i so negovite posledici i opsto generalno so svojata licnost) lugjeto koj sto se vo losa ili depresivna sostojba povekekratno vo zivotot e iluzorno da se diskutira a sto drugo pravele(pravel/pravam) ako toa ne?