Депилација

fala vi na dvete pa ke probam oti ko jeti sum :D

Луѓе, кажвајте иљач за иритирана кожа оти то е :). Ме депилираја со восок, на почетокот беше во ред се ... по ден ептен ми се иритираше кожата. Слушнав нешто дека сончање помагало, вистина ? :)

fala vi na dvete pa ke probam oti ko jeti sum :D
Кои две бе, машко сум :)

Луѓе, кажвајте иљач за иритирана кожа оти то е :). Ме депилираја со восок, на почетокот беше во ред се ... по ден ептен ми се иритираше кожата. Слушнав нешто дека сончање помагало, вистина ? :)

Пробај со сонце ако сакаш да мутираш :)

Бекутан млеко за тело помага многу (барем мене :))
Aко ти е прво депилирање нормално да е малку кожата поосетлива,а ако не ти е прв пат да се депилираш, козметичарката не го има менато восокот со години изглеа :)

Бекутан млеко за тело помага многу (барем мене :))
Aко ти е прво депилирање нормално да е малку кожата поосетлива,а ако не ти е прв пат да се депилираш, козметичарката не го има менато восокот со години изглеа :)

Не не нов восок беше, јас го купив. А и не ми е прв пат ... втор пат ми е :). Само кожата ми е општо осетлива. Во последно време ми стивна малце, само мозолчињата уште седат , ко нинџа корњача сум :icon_lol:

јас користам алкохол за надворешна употреба за дезинфекција и потоа бебешка пудра во прав.... и не се исфрлам, ако е нешто посериозно тркни до аптека сигурно ке ти дадат некој лосион...

Мислам дека бебешка пудра ќе ти помогне.
А за депилацијава, мене никогаш не ме болело, толку ли сум силна и отпорна? :toe:

За некој час имам закажано за депилација, нозе со се препони...ПРВПАТ ќе ми биде. :vozbud:

Дај кажете што да ставам ако ми испадне црвенило или акни, да си бидам спремен.

А бе дај нека каже некој што знае каде има депилација за машки во Скопје.Мора некој гарант да знае?? И ако знае цена уште поубаво :) :)

Восок ... најефикасно.:smir: ... Ако колку многу не трпите болка нормално кремот е тука. Бричот не го препорачвам влакното станвит поцврсто и побрзо растит:toe: ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom