Depeche mode на балканот, на есен

• Креатор на темата Креатор на темата Obi4am_Bulgaria
  • Време на започнување Време на започнување
јбг за наш стандард над 600 денари многу е, ама пак види србине колку високи цени ставија

Јас многу ја сакам и слушам оваа група и мислам дека би отишол на нивниот концерт.

За предишни концерти цената беше от 30 до 60 лв.(930 до 1860 денари), но нали е криза.

Во Бугарија е поевтино. Ако идам, ќе идам у Бугарија. Ем поевтина карта, ем поблиску. Мал проблем е визата али ќе извадам, не е проблем :)

Е фала многу за датумиве, таман за матурата се :tapp:
Ептен ми е мака што нема да можам да појдам, ги сакам најмногу! Најдобрата група на сите времиња! Ама јбг... Ќе учам за матурските испити кога другите ќе уживаат на концерт... :nesum: :(:(

а да си одиш на концерт оти на матура во кичево лесно ќе поминеш од искуство ти кажувам :wink:

Јас би сакал да одам на нивниот концерт во Белградм. Ептен се закон и веќе првите 20000 карти се продадени 6 месеци пред концертот еееееј. И братучед ми бил кај овие на концерт ми кажуеше дека тоа било најзакон концерт на кој икад присуствувал. пеери

за минатиот пат ( кога беа софија ) беше страшно јако , сега пак ќе биде , макар што ќе има преку 50 000 раја , ако одам дефинитивно софија .

ама се секирам дали ќе има карти , затоашто бугарите се луди по оваа група ( сите ги сакаат и слушаат ) страшна работа .

Abe kartite se nekoi si 50 evra za fan pit u belgrad. Jas takva zemav, drugite se nesto poeftini, sto kako tocno ima link pogore :)

а да си одиш на концерт оти на матура во кичево лесно ќе поминеш од искуство ти кажувам :wink:

Абе јасно ми е дека немат многу да се масира ама сепак... А многу Кичевчани ќе одат, дај бе да ја бидит матурата после 25 :)

Супер , Виктор за виза одиш само во агенција за 2000 денари ти вадат виза сосе превоз до софија :)
Се надевам дека ќе најдам време да се оди на журката :)

Одам во Белград, а Софија!?...фин град, повеќе пати сум бил во Софија, концертот на Depeche Mode во 2006 беше супер, ама виза за Бугарија да вадам?!? (па и за DM) Е тоа нема да се деси во наредниве 10000000000 години, нека бркаат работа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom