DenisX

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување

Та-ра-рааам ...Ме провоцираш ... :pos2:
:гррр: Малиот на СлаЏана (Дамбо) Цветковска :) Надежниот.. рапер?!? на Иван и Џеј Џеј. Коњот на Зоки од `Фаци` :pos2:
Типов ми е очаен. Шета низ ГТЦ, оди до Картел и се врти по секоја девојка :/:
Па, кога не бива бе, барем на време се престанува со вакво мастер шит.. барем ќе те зборат како one hit wonder. Вака ќе те плукаат цел живот, или само лажно ќе те бодрат :)

Еве едни лирики што му одговараат :
...Мислиш си МС ? Смешен си бе, права брука. ..Текстот и флоу = канта, ама на естрада е финта :) Сличици-мичици, тело-мело, Свет-мет ..Трча по емисии, цел џет-сет. Се слика ваму-таму и кај Боки е fat. Кај Лила е топ, ЕСТРАДЕН ШИТ И ПОП! Симињај маска и шминка и остана гроб, ама шема е денес братче да си хип хоп! Поп поп поп популарен ..филм реален,стварен, ем си оргинален. На евтини рими те ставам на к** без извини !

Кхм.
Њу шит !
...(без)вредно е да се види ама мора да падне ремет после ова..

Ќе се отрујам ! :kill:

лелеееее....што е ова бе? абе дечко со сила не ја бива! откажи се више ! ШИТ ШИТ,Деем Мен ...Стоп ит !:uvo:

Au nz zs tipot me potseka mn na Mileta kiti4a:toe: ...inace nothing special duri i spotovite mu se deja vu i to

Многу ми е антипатичен,чисто како појава ,а штом отвори уста ...
:tapp:.

ЉОЉ! За денис отвориле тема хихихи, го знам момакот го гледам во теретана чат пат,нејкам да го осудувам али си праи малце фимче,мада не се замарам туку гледам некој членови почнаа мани да му наогаат на местото во кое живее (н.Радишани) каде што и јас израснав,,,и стварно тоа ме навреди малце. :pipi:

е кој е овој пак сега? зошто сме олку забегана држава :nesvest:

Мускули,мотор,кељава глава ма нека вреѓат нека зборат кога ќе те е*ам сите ќе ми љубоморат Денис икс рулз :baeh:

ЉОЉ! За денис отвориле тема хихихи, го знам момакот го гледам во теретана чат пат,нејкам да го осудувам али си праи малце фимче,мада не се замарам туку гледам некој членови почнаа мани да му наогаат на местото во кое живее (н.Радишани) каде што и јас израснав,,,и стварно тоа ме навреди малце. :pipi:

А ти мислиш лесно му е на Росонер Стефан со Сотир Лалевски за комшија???

КУР-ТОН.. куртон...пенисионела..кретен....
:pop::pop::pop::pop::pop::pop::pop::pop::pop:

Без кафе и секс не можам да се освестам

Кој е гениј?

Помеѓу гениј и будала често доаѓа до збунување, зошто малку фали од гениј да испаднеш будала, па морам да кажам Боки 13

Што читаш?

Највеќе читам трилери со еротски сплетки

Омилен писател?

Вилијам Шекспир

1. Ова мора да е некој тежок Јебач
2. Сигурно од писатели познат му е само Шекспир
3. А ова со еротскиве сплетки му е лудница :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom