Денешните жени...

Isti se kako i tie pred 100,200, 300 god... Istiot pamet u glava, istata psihologija - samo sto sea rabotat (sto sakaat) i smeat da glasaat.

Јас сум самостојна имам и кола и сама плаќам пијачки. Да ми плати некој пијачка и да ми се залепи цела ноќ само затоа што сме имале убав муабет и ме честил пијачка па сега очекува да се бакнувам со него? Толку од шармот и искуството!!! Не сум се довела во ситуација да ме нарекуваат курва. И нема да се доведам. Не им го овозможувам тоа. Сакам шармантен, харизматичен дечко. Позитивен и отворен, искусен, отракан. А не плачко и манијак. Толку ли е тешко да се сфати тоа ? Не мора да биде богат бре, нека биде способен и одговорен со јак и стабилен карактер. Да се бори а не да плаче и вреѓа, секој му е крив што не му оди во животот.

Аха сега ми е јасно зошто рече дека сакаш сиромави шармантни мажи. Да им се правиш важна дека ти ќе ги возиш со колата и дека ќе им купуваш пијачки :pos:. И после да се фалиш дека сама си купуваш пијачки :pos:.
Најверојатно си била со многу исфрустрирани мажиња кој што те вреѓале и затоа си мислиш дека повеќето се такви. Уствари со твојот карактер нема никогаш да ти пристапи некој стабилен.

Баш прееска го зачекав на Imgur.

If we landed on the moon in 2014

1gmMcyi.jpg

toa poso vie maski ste posilni fizicki od zenite a psihicki ne bi rekla :)
Како тоа посилни психички жити кариера :) Да се собереме четворица и да ти кажеме дека не си убава во Вардар ќе рипнеш од мака(претпоставка дека си просечно женско).....тоа што немате мозок и во одредени ситуации се исплатува е друга работа.

toa poso vie maski ste posilni fizicki od zenite a psihicki ne bi rekla :)
Па не е психички, туку повеќе изразито т.е маж може да молчи и да собира во себе, додека жена не е жива додека не го ослободи гневот во себе. Од тоа собирање во себе, мажите живеат помалку во споредба со жените

Како тоа посилни психички жити кариера :) Да се собереме четворица и да ти кажеме дека не си убава во Вардар ќе рипнеш од мака(претпоставка дека си просечно женско).....тоа што немате мозок и во одредени ситуации се исплатува е друга работа.
Psihicki i fizicki sme pojaki od vas
Rene-Campbell--_tx5h.jpg

Никој нема да напише на темава она што до вчера пишувавте и зборевте, дека жените се курви кои трчаат по пари и коли, зашто ќе испаднете лигуши кои своите неуспеси во животот и ФЕЈЛОТ како МАЖ ги припишувате на немањето пари.
Па поефтино ми е за еден саат курва од пред МТВ да соберам отколку спонзоруша одреден период да влечкам

Кога темава ќе обележи 24 часа постоење, треба да се преименува во ,,Вчерашните жени''.

Па не е психички, туку повеќе изразито т.е маж може да молчи и да собира во себе, додека жена не е жива додека не го ослободи гневот во себе. Од тоа собирање во себе, мажите живеат помалку во споредба со жените

значи ако одиме по ова ја млада ќе си умрам, супер.
Денешниве жени се се во едно во секоја смисла на зборот.

Чесни и искрени . Наивни и самостојни. Мој совет до жените : доста бевме добри, почнете да ги газите гнидите додека не станале вошки. Видете какви теми отвараат.
Кога среќавам некоја како тебе ми се плачи, незнам зошто но многу ме иритирате.

Проблемот е што незнаат што сакаат. Уствари знаат али се прават мутави дека незнаат. Што е уште по трагично. А тоа дека се курви, се. И ние мажите сме курви де. Али ние бар сме искрени дека сме.

Напрајте си апдејт на информациите. Знаат многу убаво што сакаат, тоа дека не знаат е old edition што више не важи :D

Јас како експерт за оваа тема гледајки од неутрална страна а тоа е среден род во моментов можам да кажам дека:
Социјалниве мрежи ни ја ебаа мамата во овој случај. Имено, денешниве девојки просечни, убави, неубави 95% се убави кога се онлајн. Ќе извадат некоја убава слика, не дај боже нешо купачи од плажа да покажат се дешава следново. Настапува дел од машката попалена често дегенска но храбра популација, која што кај нас ја има во добар процент. Ќе и удри дегенот лајк по сите слики, ќе и пише тренутачно и ќе и сврти некој дебилен муабет на неразбирливо латинично писмо на zeskoto pice. Типката ќе се возбуди и ако е тапа ко типот што и муабети ќе одговара со da, ne, nz, od ekonomski da. Меѓувремено ќе и пише уште некој и она тогаш сфаќа дека околу нејзе се врти светот и крои планови да се пријави за мисица следната година. Можеби ќе излезе со некој од дегените и тогаш е момент кога и таа сфаќа дека дегенот уствари е дебил, пошо и него го боли кур он им има пишано уште на 150 други picinja, оваа му е само за да и го тури пиперот и ништо повеќе. Ќе се баталат по некое време ко ќе сфатат колку се неартикулисани и дегенот ќе си продужи со дегенските работи, а типката не дај боже со уште неколку такви дегени ако излезе тогаш сфаќа дека е крај на свет, маживе се сите исти дебили, она е мисица и не се замара више, па да и пише и некој нормален она ќе го отера после и тој у три лепе. По некое време ќе и текне на некој форум да отвори тема како од типот: Денешниве мажи, пошто на денешната жена и се остава премногу простор да ги стави сите мажи во ист кош.

Последно уредено:
Се откажав од читање уште во првите страна-две кога пиша некој дека меѓу другите наведени особини жениве биле и наивни :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom