Skorp
That guy...
Isti se kako i tie pred 100,200, 300 god... Istiot pamet u glava, istata psihologija - samo sto sea rabotat (sto sakaat) i smeat da glasaat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сум самостојна имам и кола и сама плаќам пијачки. Да ми плати некој пијачка и да ми се залепи цела ноќ само затоа што сме имале убав муабет и ме честил пијачка па сега очекува да се бакнувам со него? Толку од шармот и искуството!!! Не сум се довела во ситуација да ме нарекуваат курва. И нема да се доведам. Не им го овозможувам тоа. Сакам шармантен, харизматичен дечко. Позитивен и отворен, искусен, отракан. А не плачко и манијак. Толку ли е тешко да се сфати тоа ? Не мора да биде богат бре, нека биде способен и одговорен со јак и стабилен карактер. Да се бори а не да плаче и вреѓа, секој му е крив што не му оди во животот.
Како тоа посилни психички жити кариераtoa poso vie maski ste posilni fizicki od zenite a psihicki ne bi rekla![]()
Па не е психички, туку повеќе изразито т.е маж може да молчи и да собира во себе, додека жена не е жива додека не го ослободи гневот во себе. Од тоа собирање во себе, мажите живеат помалку во споредба со женитеtoa poso vie maski ste posilni fizicki od zenite a psihicki ne bi rekla![]()
Psihicki i fizicki sme pojaki od vasКако тоа посилни психички жити кариераДа се собереме четворица и да ти кажеме дека не си убава во Вардар ќе рипнеш од мака(претпоставка дека си просечно женско).....тоа што немате мозок и во одредени ситуации се исплатува е друга работа.
Па поефтино ми е за еден саат курва од пред МТВ да соберам отколку спонзоруша одреден период да влечкамНикој нема да напише на темава она што до вчера пишувавте и зборевте, дека жените се курви кои трчаат по пари и коли, зашто ќе испаднете лигуши кои своите неуспеси во животот и ФЕЈЛОТ како МАЖ ги припишувате на немањето пари.
Па не е психички, туку повеќе изразито т.е маж може да молчи и да собира во себе, додека жена не е жива додека не го ослободи гневот во себе. Од тоа собирање во себе, мажите живеат помалку во споредба со жените
Кога среќавам некоја како тебе ми се плачи, незнам зошто но многу ме иритирате.Чесни и искрени . Наивни и самостојни. Мој совет до жените : доста бевме добри, почнете да ги газите гнидите додека не станале вошки. Видете какви теми отвараат.