Од ова што сум го видел до сега, дали од лично искуство со другари/пријатели или со остали небитни, сум заклучил дека :
Денешниве мажи ги прават жените курви (не дека не се), а не ги ни пипнале, нити пак се приближиле до нив. Не ме јеби, се ебач до ебач а во град се бутаат што повеќе во скутот на другар му. Го нема класичното пуштање, симињање ѕвезди, планети и комети, го нема нештото по што би се идентификувал како прав мушкарац, него има еден тон пудра против бубулици, набилдани мишичи од некоја интернет програма, месец теретана или трчање во природа, игнорирање на женски пол итн...и после жениве не чинеле?
Па вие еден тон дркачи не чините, вас што секоја вечер ве гледам низ градов како "дупите" со муабети а на дело се претварате самите во најнеспособни створења.
Ебате исфеминизираните манекени!
Абе порано го немаше ова, се пушташ на цури и си оптимист па макар до крај на вечерта си депонија од корпи. А не сега "она нека дојде, јас сум муж со карактер". Абе одете обесете се. Во годините за ебење, нашиве мажи си го трошат времето со другарите. Епа ебете ги нив ондак.
Авторот е исфрустриран од ваквите машки индивидуи кои продаваат топла вода, а воопшто не ни знаат што е тоа, нити пак ја вкусиле.