Денешните мажи...

Денес нема мажи денес се или феминизирани педерчиња или се билдери мажи тешко.
Феминизирани педерчиња и феминизирани билдери и раскурвени женски.

Јас сум МАЖ кој ве је** нити ми забранува некој нити пак слушам кога сакам можам да праам што сакам а сепак на крај пак сум центар на внимание успевам во се :)

нека ти купи дечко ти,дај му до знаење дека не си доволно почитувана :love:
Не ми требаат мене бунди за почит. Такви поклони од задоволство и љубов се купуваат. Ако треба он да ми ја купува почитта со бунда и слично, тури и пепел на таа врска. Не ми треба таква.

Од моја гледна точка за денешниве мажи или мажулиња за кој како. Прво ќе започнам со тоа што во Македонија има еден проблем нема војска после 18+ години кога навистина еден маж мора да го помине тоа. Иако повеќето денешни мажи на зборовите се јаки како петел некој кој ќе се качи на дрво и само ќе кукурика, но во реалноста внатрешно се плашливи и само на збор се јаки знаат да се дигаат и да јадат бурек џоа ако излезеш на кафе со неговата девојка која патем си излегол да направиш едноставно моабет и да размениш по некое мислење одма те оценуваат и те ставаат во категоријата на оние кои муваат туѓи женски. Ваквите машки ги има на секој агол во Македонија. Чуството за љубов,романтика веќе исчезна и скоро воопшто не гледам машко како се обидува да ја заведе една девојка на многу добар и фин начин туку со оние најпрости можни работи кои постојат ги заведуваат... Демек имал јака ципела, џоа бела чорапа и на паркингот имал БМВ уште од годината кога е баба ми родена. Исто така ретко да забележам машко кое своето време повеќе ќе и го подари на својата љубена, своето време да го помине со неа дали било тоа некаде во природа излезени или пак некаде на вечера во некој фин ресторан и сл. Туку ти е мораат да го пишат нивното ливче на спортска и да дремат по цел ден во обложувалница. Океј е да отидеш 1ч најмногу 2 но да дремеш и да пцуеш како некој забеган од бардовци е тоа ти е веќе врв на идиотизам. Премногу ретко да видам некој кој е среден коса,облека и сл. туку мораат ти е да бидат облечени по најпрост начин и при тоа да трујат како турчин во веце. Генерално премногу малку постојат мажи во вистинската смисла на зборот да биде јак во ситуациите кога е потребно но исто толку и добар маж кој ќе ја сака својата девојка,жена и при тоа својата фамилија да ја чува како своето око. Така да мажи јас премногу малку гледам во оваа наша земја. Рака на срце за ти е мажи кои навистина се мажи во правиот збор на маж. Секој чест за нив. Навистина жал ми е за вас девојки кои сте single... по крај толку вакви идиотски мажи незнам како и успевате сеуште да имате желба за брак,семејство.

Темава доби нова димензија!Мажи им се љутат на други мажи затоа шо не се пуштале!
Чудни некој времишња.:confused:

Феминизирани педерчиња и феминизирани билдери и раскурвени женски.

Доволно е да ги погледне човек актуелниве основци и основки како и средношколци и средношколки ...
Надуени и предвреме порастени и оформени фаст-фуд генерации, повеќето личат далеку постари од колку што навистина се, средношколците личат ко да имаат по 30 години(некои и повеќе) а средношколките повеќето уште на 15-16 години личат на возрасни жени, додуше и голем број на основки(од 5то одд. нагоре личат ко да имаат по +30 години) ... брза храна, модерен начин на живот, никаква физичка(ниту психичка) активност и.т.н.

Денешните мажи се како и некогашните. Променети се женските околности во кои функционираат. Порано општеството ги држело жените „под контрола“, па мажот каков и да е, бил надмоќен со самото тоа дека носи „привилегија“ меѓу нозете. Денес општеството ги признава подеднакво мозоците и меѓуножјата, без разлика дали се машки или женски. Изгубената почетна предност ги промени правилата на играта, им ја подјаде самодовербата, па така се случува game over уште пред да почне. ;)

Денес нема мажи денес се или феминизирани педерчиња или се билдери мажи тешко.

Ама ги зајаде билдерите ко трн во око ти се :D . Мене во кој ќе ме туриш?
Батица ај ти ко мажиште во кој се групираш самиот. Дали по таквото (шо се курчиш со 26цм (претпоставувам со една запирка после 2ката) , и судиш за другите колкаво му е (макар што на 99% ни е поголемо од твоето ко шо ми се чини ;))), или по кој критериум ги судиш. За разлика од тебе што гледам си постар и имаш време да си го ладиш на форум по цел ден и да тролаш на без врска теми останатите работиме нешто барем.

Он топик
Денешни мажи-како и порано и сега има секакви, жално е што од ден на ден се повеќе влегува народот во филм и мисли дека може да го живее американскиот сон, за тој современ маж како на филмовите кој е во топ форма, со страшен бизнис, ебава се одбрани моми, купува скапи поклони,вози скапи автомобили и на жената и има купено таков, готви за жената или пак да не си ја огрдува си ја носи на јадења по ресторани и плаќа скапи патувања низ светот, возење по јахти и такви срања. Епа реалноста е доста посурова нажалост, само ги разгалуваме жените и копилињата кои имаат колку толку услов за ваквиот сон му го ебаваат паметот на женските (кои колку и да се вадат и убедуваат паѓаат на тие фори и филмови, на кеш, убав живот каде нема да работат ништо, ќе бидат современи и децата ќе му ги гледаат други, каде ќе имаат време и на старост да одат по одмори и да ебаваат еден куп пари на лето и уште толку на зима, шопинг, кафиња со пријателките......жал ми е но реалноста е сосема поинаква, ретко која жена кај нас заработува за да го живее тој сон, исто и маж. Некоја има среќа да најде таков маж кој ќе биде нејзиното мече, мажиште и што уште не (но има полн џеб и и овозможува ова што наброив погоре) иако ќе плеска настрана што ќе најде. Оној кој ќе ги сака, кој ќе му удоволува, кој ќе ги почитува не го ебаваат ни два посто, секој негов збор е лош, а од овие кремчињата е СУПЕР.
Билдерите кои ги осудува добро познатиот се група батки на поголема возраст најчесто или пак дечки од родители со многу кеш кои незнаат што да прават на парите и ги фрлаат на бодибилдинг. Ние останатите кои ете тој поради тоа што вежбаме и пробуваме да стигнеме до некоја форма иако не класифицира во билдери за жал ниту сме ниту пак можеме да бидеме. Да бидеш билдер ти требаат минимум 500 евра во наши услови месечно за храна, теретана, суплементи, хемии и тоа мизерен билдер, а толку немаме никој плата. Феминизираните ми е жал што се почитувани од женските, имав прилика минатата година со свои очи да видам како цвика такво богато феминизирано копиле со ептен јака женска од 2 глави пониско чоече од него и да моли да го пушти, а за женската ич кур не го заболе шо ќе бидне туку си замина брато. Жалосно но вистинито, иначе има уште момци кои се трудат да работат, кои се тро паметни но за жал поради што се премногу реални и немаат доволно кеш да му го овозможат овој сон никоја не ги ебава ни два посто, колку и да се вадат женските сите го посакуваат тој американски сон од нивните омилени серии и филмчиња, се надевам дека ќе успеат да го живеат оти гледам дека и се трудат, убави девојки за „убави пари“ гледам се рокаат со се што ќе стигнат за да стигнат до овој замислен живот.

Ама ги зајаде билдерите ко трн во око ти се :D . Мене во кој ќе ме туриш?
Батица ај ти ко мажиште во кој се групираш самиот. Дали по таквото (шо се курчиш со 26цм (претпоставувам со една запирка после 2ката) , и судиш за другите колкаво му е (макар што на 99% ни е поголемо од твоето ко шо ми се чини ;))), или по кој критериум ги судиш. За разлика од тебе што гледам си постар и имаш време да си го ладиш на форум по цел ден и да тролаш на без врска теми останатите работиме нешто барем.

Он топик
Денешни мажи-како и порано и сега има секакви, жално е што од ден на ден се повеќе влегува народот во филм и мисли дека може да го живее американскиот сон, за тој современ маж како на филмовите кој е во топ форма, со страшен бизнис, ебава се одбрани моми, купува скапи поклони,вози скапи автомобили и на жената и има купено таков, готви за жената или пак да не си ја огрдува си ја носи на јадења по ресторани и плаќа скапи патувања низ светот, возење по јахти и такви срања. Епа реалноста е доста посурова нажалост, само ги разгалуваме жените и копилињата кои имаат колку толку услов за ваквиот сон му го ебаваат паметот на женските (кои колку и да се вадат и убедуваат паѓаат на тие фори и филмови, на кеш, убав живот каде нема да работат ништо, ќе бидат современи и децата ќе му ги гледаат други, каде ќе имаат време и на старост да одат по одмори и да ебаваат еден куп пари на лето и уште толку на зима, шопинг, кафиња со пријателките......жал ми е но реалноста е сосема поинаква, ретко која жена кај нас заработува за да го живее тој сон, исто и маж. Некоја има среќа да најде таков маж кој ќе биде нејзиното мече, мажиште и што уште не (но има полн џеб и и овозможува ова што наброив погоре) иако ќе плеска настрана што ќе најде. Оној кој ќе ги сака, кој ќе му удоволува, кој ќе ги почитува не го ебаваат ни два посто, секој негов збор е лош, а од овие кремчињата е СУПЕР.
Билдерите кои ги осудува добро познатиот се група батки на поголема возраст најчесто или пак дечки од родители со многу кеш кои незнаат што да прават на парите и ги фрлаат на бодибилдинг. Ние останатите кои ете тој поради тоа што вежбаме и пробуваме да стигнеме до некоја форма иако не класифицира во билдери за жал ниту сме ниту пак можеме да бидеме. Да бидеш билдер ти требаат минимум 500 евра во наши услови месечно за храна, теретана, суплементи, хемии и тоа мизерен билдер, а толку немаме никој плата. Феминизираните ми е жал што се почитувани од женските, имав прилика минатата година со свои очи да видам како цвика такво богато феминизирано копиле со ептен јака женска од 2 глави пониско чоече од него и да моли да го пушти, а за женската ич кур не го заболе шо ќе бидне туку си замина брато. Жалосно но вистинито, иначе има уште момци кои се трудат да работат, кои се тро паметни но за жал поради што се премногу реални и немаат доволно кеш да му го овозможат овој сон никоја не ги ебава ни два посто, колку и да се вадат женските сите го посакуваат тој американски сон од нивните омилени серии и филмчиња, се надевам дека ќе успеат да го живеат оти гледам дека и се трудат, убави девојки за „убави пари“ гледам се рокаат со се што ќе стигнат за да стигнат до овој замислен живот.
Добро си лоцирал од каде смрдит целава работа!Амерички сон,материјализам,интереси и нормално дека во односите маж-жена нема спонтаност туку само калкулации.

Fali dzentelmenstvo kaj maskite i zenstvenost kaj devojkite.
Maskive ako vidat deka nemaat sansi kaj tebe se ponasaat kako kreteni najgolemi. Normalen prijatelski muabet ne znaat da praat, sve e prosledeno so flert i zadni nameri. Ne gi cenat devojkite.
A i devojkive, izgubile smek. Pcujat, vikaat, dostoinstvo nemaat, trckaat po gorenavedenite klosari za da im privlecat vnimanie, koj bi se zaljubil vo takva? Da ja fatis za kosa i da i pravis stvari, samo za toa vredi...
Porano postoela barem taa pocit i vozdrzanost megju mazite i zenite :-)
A denesnite mislat deka se e vo parite...

Fali dzentelmenstvo kaj maskite i zenstvenost kaj devojkite.
Maskive ako vidat deka nemaat sansi kaj tebe se ponasaat kako kreteni najgolemi. Normalen prijatelski muabet ne znaat da praat, sve e prosledeno so flert i zadni nameri. Ne gi cenat devojkite.
A i devojkive, izgubile smek. Pcujat, vikaat, dostoinstvo nemaat, trckaat po gorenavedenite klosari za da im privlecat vnimanie, koj bi se zaljubil vo takva? Da ja fatis za kosa i da i pravis stvari, samo za toa vredi...
Porano postoela barem taa pocit i vozdrzanost megju mazite i zenite :)
A denesnite mislat deka se e vo parite...

Во кратки црти кажано она што треба и тоа што е точно. Ми се допаѓа(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom