STEALTH
God is a DJ
- Член од
- 25 ноември 2011
- Мислења
- 10.735
- Поени од реакции
- 14.858
Ајде сега некој дежурен нека ми изрецитира српска поема за предигра![]()
Ја се теби свиџам, а ти мени???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оп жица жица дрма ми се кабаница оп жица жица жица дрма ми се испод кабаница, ахтунг ахтунг лајдиес анд џентлоен љапти љапти кокиче сад чу да је наденем. Искочилаје мара на чардаку и појела цјелу сарму.Ајде сега некој дежурен нека ми изрецитира српска поема за предигра![]()
Лапачки на сарми секогаш се потребни за да не страдат зглобови на леванка и десанка, тие се не изоставен од секојдневниот живот.Ај шала на страна сега...
Да те прашам нешто, ама искрено да ми одговориш... Што мислиш ти? Доколку дојде некое просечно девојче во кафич, и почне разговор со тебе, притоа давајќи знаци дека е заинтересирана за нешто повеќе.
а) Оваа сака да ја плеснам/да ја мувам
б) Оваа не може да си најде дечко, поради тоа што е грда, па сега сака мене да ме ќари
в) Оваа сака да се дружиме
г) Оваа е провинцијалка, па сака да си фати дечко од градот
д) Педер сум
--- надополнето: 7 март 2013 во 20:41 ---
Епа нели не сакате вие такви, кои лапаат сарми? Нели сакате атрактивни девојчичи кои ви пристапуваат и сакаат да им бидете мажи?![]()
Како ги распознаваш/делиш, лапачките на сарми, од тие поштените женски?Лапачки насарми секогаш се потребни за да не страдат зглобови на леванка и десанка, тие се не изоставен од секојдневниот живот.
Многу лесно и ставаш мамка ако ја лапне....... ете ја лапачката на сарми.Како ги распознаваш/делиш, лапачките на сарми, од тие поштените женски?![]()
Мене не ми е јасно.Многу лесно и ставаш мамка ако ја лапне....... ете ја лапачката на сарми.
Едноставно нели![]()
Епа лапај сарма и не се замарај да размислуваш на таа тематикаМене не ми е јасно.![]()
По обем. V~l^3Како ги распознаваш/делиш, лапачките на сарми, од тие поштените женски?![]()
Еднаш љаца ја избриша посветата ама ај пак не е српска ама ќе заврши работа, посветена на тебе на љаца на неса на сите форумџики што сакаат да им пишуват и читаат поеми, и што ќе ја прочитаат оваа не поема туку сага.( абе ни илијада нема вакви стихови во неа )Не е песна, ама чисто денешниве мажи да видат што сакаат жените...
„Da sam sreo neku ženu kojoj je sada trideset osam godina, a liči na vas, pozvao bih je u „Angleter“ gde je umro moj brat po pesmi Sergej Jesenjin, obešen o jednom kaminu, poručio bih dve votke od po sto grama i dve kafe.
Vi biste popili kafu, ja obe votke, i ja bih vas voleo...“
Mika Antić
Не, бејб.
Денешните мажи не знаат што сакаат.
Сакаат секс, ама ако цурата не истрча три круга, курва е. Ако одбие, курва е, ама изиграва пичкетина (каков грд збор).
Читам и гледам дека цело време жените се објекти кои ги е_ат, им пушат, им прават ќејф
Абеее, ееееееј! Алооооо, мангупи!
Сексот е чин во кој уживаат двајцата. Нема ебени страни, туку пјур плеж’р!
Арам да ви е на машкоста ако сте со жени кои ќе ги ебете и ќе ви го пушат, без да им дадете задоволство.
Најголем дел од вас сакаат шмизли што бараат шопинг у Солун и луксузен живот.
АКО сакате такви, баталете кукање на форум и одете печалете пари.
po 100 pat ke pisam ne moze da ve razbere covek
ako ne vi prijdeme nemame muda i hrabrost
ako vo prideme vie ke si mislite e vidi go ovoj mi prijde misli deka sum kurva i saka sex za edna vecer i ke ne odbiete ako ne e taka popravi me![]()