Денешните мажи...

Дечко, ти имаше ли секс за една вечер? Имаше.
Што рече за жената? Била курва.

Девојките во центар на внимание откачиле три групи дечки. Изигравале ова она. Ти што направи? Стоиш на страна и констатираш?

И ај кажи кој не знае што сака.

moze da se prepukavame celo vreme i pak ke najdeme nesto sto ni smeta
za ova sto mi g pisa vo pravo si taka rekov ali barem PRIZNAJTE SLOZETE SE SO OVA MISLENJE KOGA TAKA E VO GLOBALA

ako ne vi prijdeme nemame muda i hrabrost
ako vo prideme vie ke si mislite e vidi go ovoj mi prijde misli deka sum kurva i saka sex za edna vecer i ke ne odbiete ako ne e taka popravi me:)
--- надополнето: 7 март 2013 во 22:52 ---

Девојките во центар на внимание откачиле три групи дечки. Изигравале ова она. Ти што направи? Стоиш на страна и констатираш?

moze da se prepukavame celo vreme i pak ke najdeme nesto sto ni smeta
za ova sto mi g pisa vo pravo si taka rekov ali barem PRIZNAJTE SLOZETE SE SO OVA MISLENJE KOGA TAKA E VO GLOBALA

ako ne vi prijdeme nemame muda i hrabrost
ako vo prideme vie ke si mislite e vidi go ovoj mi prijde misli deka sum kurva i saka sex za edna vecer i ke ne odbiete ako ne e taka popravi me:)

STOEV NA STRANA ZOSTO SI VIKAV VO SEBE SO KE IM SE STAVAM NA OVIE I ONAK I MENE KE ME OTKACAT MOZDA SUM POGRESIL MOZDA NE MEGUTOA KOGA ISKOCIVME OD KAFICOT SITE TROJCA DRUGARI SO BEVME PROKOMENTIRAVME BOLJE SO NE IM SE STAIVME GLEDAS LI KOLKU OTKACIA SIGURNO I NAS KE NE ODBIEA MOZDA SME ZGRESILE MOZDA NE NEMA DA SE ZNAE
I PAK EK SE DRZAM NA MOETO MISLENJA DA TE PRASAM NESTO LANGLEINA
OTKAKO KE ZDOGLEDAS NEKOJ STO TI SE SVIGA I ON PRED TEBE ODBIVA 3 DRUGI DA TE PRASAM STO KE NAPRAVIS KE PROBASA I TI DA MU SE STAIS ILI NE
AJ ODGOVVORI MI BASH ME INTERESIRA ???

Детали, лангелина, детали!

Змејко, еднаш мислам дека те исплашив со детали, па овојат ќе те поштедам. :pipi:

STOEV NA STRANA ZOSTO SI VIKAV VO SEBE SO KE IM SE STAVAM NA OVIE I ONAK I MENE KE ME OTKACAT MOZDA SUM POGRESIL MOZDA NE MEGUTOA KOGA ISKOCIVME OD KAFICOT SITE TROJCA DRUGARI SO BEVME PROKOMENTIRAVME BOLJE SO NE IM SE STAIVME GLEDAS LI KOLKU OTKACIA SIGURNO I NAS KE NE ODBIEA MOZDA SME ZGRESILE MOZDA NE NEMA DA SE ZNAE
OTKAKO KE ZDOGLEDAS NEKOJ STO TI SE SVIGA I ON PRED TEBE ODBIVA 3 DRUGI DA TE PRASAM STO KE NAPRAVIS KE PROBASA I TI DA MU SE STAIS ILI NE

Поголем предизвик од тоа, здравје.

Не дај се нервират и исклучи капсот. :)
Јас лично во овој муабет те поддржувам, сметам дека немало потреба да пристапите, тоа ти е како сам да си го испружиш вратот под секира.

Нејсе, околу твоето прашање, на таква ситуација јас ќе си помислам дека е геј. :)

Змејко, еднаш мислам дека те исплашив со детали, па овојат ќе те поштедам. :pipi:
Имам повеќе лекови при рака отколку што ти мислиш. Удри не ме жали, ако грешам, нека изгорам.

Мене девојката ако прва ми пријде не ми е интересна од старт.Абе дури не се помачиш,нема лезет.
--- надополнето: 7 март 2013 во 22:15 ---
И да, правиме муабет за рандом девојки.
Јас си добив одговор на моето прашање....
Ви благодарам и добра ноќ.
--- надополнето: 7 март 2013 во 23:16 ---
Имам повеќе лекови при рака отколку што ти мислиш. Удри не ме жали, ако грешам, нека изгорам.
Змејко што бидна со кафето?? Или сакаш да ти пријдам у кафиќ, ненајавена... :D

Кој како му одговара така си ги толкува работите...лудница :D

a sto se odnesuva do taa zenata ne bi rekol deka e KURVA
megutoa bev iznenaden od nejzinata postapka
aj da ne e mazena okej ali mazena i odma so mene bev iznenaden
i posle razmisluvas kako da imas poverenje u zena ne daj boze da doznam mene vaka deka mi prai
nezz za drugi jas se osekav glupo so bev so mazena zena aj da ne bese mazena podrugo ke bese ali nezz
i ova ne e samo mene so mi se desilo
tuku i na eden moj drugar znaese edna se omazi tpkava i pole mesec dena po brakot mu se staila na drugarov i den deneska nastrana uste si se srekavaat
ne vikam deka i nie maskite ne uzivame vo toa poveketo uzivame ama jas licno glupo mi e toa so mazena zena da go pravam so zena koja sto ne e vo brak pookey e vaka so mazena zena ja glupo se osekam za drugi nezz

dobro poznat

Џабе пишеш поеми тате, коа секој средностатистички турбофолк из Београда ќе запале ного повеќе средностатистички моми у Македонија ;)

Змејко што бидна со кафето?? Или сакаш да ти пријдам у кафиќ, ненајавена... :D
Не сум сигурен сега. Треба да ја испрочитам темава за да одлучам. Може ако така ми пријдеш ненајавена е знак дека си некоја тешка распуштеница, што може да биде фатално по моето кревко здравје. Веќе опнав една тура лекови во исчекување на лудориите на лангелина.

dobro poznat

Џабе пишеш поеми тате, коа секој средностатистички турбофолк из Београда ќе запале ного повеќе средностатистички моми у Македонија ;)

:unsure:
Абе ЕП е тоа не е поема ебаго, ама тоа ти е ај ќе ја преведам на српски да видам шо ќе биде.

Мене девојката ако прва ми пријде не ми е интересна од старт.Абе дури не се помачиш,нема лезет.
.

Умешноста е да се измешаат работите. Да не се знае кој е ловец, а кој плен. :sneaky:

a sto se odnesuva do taa zenata ne bi rekol deka e KURVA
megutoa bev iznenaden od nejzinata postapka
aj da ne e mazena okej ali mazena i odma so mene bev iznenaden
i posle razmisluvas kako da imas poverenje u zena ne daj boze da doznam mene vaka deka mi prai
nezz za drugi jas se osekav glupo so bev so mazena zena aj da ne bese mazena podrugo ke bese ali nezz
i ova ne e samo mene so mi se desilo
tuku i na eden moj drugar znaese edna se omazi tpkava i pole mesec dena po brakot mu se staila na drugarov i den deneska nastrana uste si se srekavaat
ne vikam deka i nie maskite ne uzivame vo toa poveketo uzivame ama jas licno glupo mi e toa so mazena zena da go pravam so zena koja sto ne e vo brak pookey e vaka so mazena zena ja glupo se osekam za drugi nezz
Незнаеш што пропушташ, нема ништо така добро како лута мажена жена спремна за освета преку неверство со друг маж :icon_lol:

Незнаеш што пропушташ, нема ништо така добро како лута мажена жена спремна за освета преку неверство со друг маж :icon_lol:

И после дечкото вели, жените не знаеле што сакаат. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom