Денешните мажи...

:unsure:
Абе ЕП е тоа не е поема ебаго, ама тоа ти е ај ќе ја преведам на српски да видам шо ќе биде.

Секој ЕП сака епски подвизи... Само мажиште како тебе може да се фане у костец со таков тежок предизвик... Преведи го викам Трубачи из Врање и Лесковац да го овековечат со најдобрата музика шо е излезела од Србија... На крајо резлутато ќе е оружје за масовно ебење Македонки..

Момци не се прпајте пристапете им на било кои девојки, фино, културно,одмерено...и нема гајле. И да ве одбијат ако си прав џентлмен, културен и фин не е страшно.
Е сега ако стилот ви е „ мала ке го јадеш ли бруто вечер“ онда не очекувај ништо поише од „ губи се бе сељак еден“...што у принцип е стварно брука. Така да се зависи од вашиот пристап и нема прпање ќе дојде време коа ќе ви биде ептен криво што животот ти поминал у прпање и фурање од пусти страв од корпа.

Незнаеш што пропушташ, нема ништо така добро како лута мажена жена спремна за освета преку неверство со друг маж :icon_lol:
been there done that no argument there
ai brat posle si vikas ne daj boze i mojata zena vaka da ne prai nekoj den :P
doma se ubavo a pozadi grb so nepoznati parce da ti se prai zena ti toa e zeznatoto na tvoja koza da ne ti se desi

Не сум сигурен сега. Треба да ја испрочитам темава за да одлучам. Може ако така ми пријдеш ненајавена е знак дека си некоја тешка распуштеница, што може да биде фатално по моето кревко здравје. Веќе опнав една тура лекови во исчекување на лудориите на лангелина.

Аман не чекај. Не е тоа рокет сајанс. Го здогледувам, ми се допаѓа и треба да се сретнеме. Погледите ни се удираат како копје и штит и готово.
Мене уште од првиот поглед ми е јасно дали се привекуваме или не.

И после дечкото вели, жените не знаеле што сакаат. :P
Има нешто убаво во стравот дека ќе те фатат, нешто што нетреба со таму некој што не го знаеш, посебно ако тоа е првпат а воедно и последен. :oops:

i pak ne odgovori na prasanjevo
OTKAKO KE ZDOGLEDAS NEKOJ STO TI SE SVIGA I ON PRED TEBE ODBIVA 3 DRUGI DA TE PRASAM STO KE NAPRAVIS KE PROBASA I TI DA MU SE STAIS ILI NE
AJ ODGOVVORI MI BASH ME INTERESIRA ???

been there done that no argument there
ai brat posle si vikas ne daj boze i mojata zena vaka da ne prai nekoj den :P
doma se ubavo a pozadi grb so nepoznati parce da ti se prai zena ti toa e zeznatoto na tvoja koza da ne ti se desi
Ќе ти олесни кога ќе го прифатиш тоа за неизбежна вистина нешто што е дел од нашата природа, it will send you free ;)

Ова со Србиве и компанија е жива вистина.
Но не ги обвинувам, факт е дека Србите се поубави од Македонците, исто ко што е факт дека Бугарките и Србинките се поубави од Македонките.

i pak ne odgovori na prasanjevo
OTKAKO KE ZDOGLEDAS NEKOJ STO TI SE SVIGA I ON PRED TEBE ODBIVA 3 DRUGI DA TE PRASAM STO KE NAPRAVIS KE PROBASA I TI DA MU SE STAIS ILI NE
AJ ODGOVVORI MI BASH ME INTERESIRA ???
Да видам девојка дека одбива 3ца пред мене зошто да не и одам? ALL IN
Не менува тоа ништо,секој со среќата.

Жените не знаат што сакаат, ама многу се лутат кога нема да го добијат тоа :X3:
--- надополнето: 8 март 2013 во 00:02 ---
Ќе ти олесни кога ќе го прифатиш тоа за неизбежна вистина нешто што е дел од нашата природа, it will send you free ;)

Со ова ја вреѓаш мајка ми :)

Жените не знаат што сакаат, ама многу се лутат кога нема да го добијат тоа :X3:
--- надополнето: 8 март 2013 во 00:02 ---

Со ова ја вреѓаш мајка ми :)
Не би рекол дека вреѓам никого јас само ја прифаќам како вистина а моногамијата како лага, ништо повеќе :)

Изгледа се менуваат времињата и ги нема за девојките старите добри времиња како во песната Скопските девојки, па се отвораат вакви теми.:)

Не би рекол дека вреѓам никого јас само ја прифаќам како вистина а моногамијата како лага, ништо повеќе :)

Моногамијата лага? Мислиш сите оние моногамни бракови се лага? Сите сопружници кои се верни еден на друг, живеат во лага? Тоа е исто ко да ти кажам дека си хомосексуалец ама сеуште не си свесен за тоа:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom