Денешните мажи...

За егото, кој помалку се пушта тој има повисоко его. Можеш самата да си заклучиш дали се тоа мажите или жените.
Ај шала на страна сега...
Да те прашам нешто, ама искрено да ми одговориш... Што мислиш ти? Доколку дојде некое просечно девојче во кафич, и почне разговор со тебе, притоа давајќи знаци дека е заинтересирана за нешто повеќе.
а) Оваа сака да ја плеснам/да ја мувам
б) Оваа не може да си најде дечко, поради тоа што е грда, па сега сака мене да ме ќари
в) Оваа сака да се дружиме
г) Оваа е провинцијалка, па сака да си фати дечко од градот
д) Педер сум
--- надополнето: 7 март 2013 во 20:41 ---
Кој дрка дрка, нема збор тука има такви кој и со вето и без вето дркаат ,али ако си паметен и знаеш како увек се наоѓа некоја шо со три свртени муабети ќе го лапне како поп сарма, нема саглам а за задоволување на потреби ехееееееееее.
Епа нели не сакате вие такви, кои лапаат сарми? Нели сакате атрактивни девојчичи кои ви пристапуваат и сакаат да им бидете мажи? :)

Еден мој другар пред 4 лета се правеше Србин во град,парче правеше со девојките.Пред тоа не можеше девојка да фати(чисто да се надоврзам на тоа што Сусаро ви го вели).Не се лажете себеси,процентот на влага е поголем кога се работи за странец.

Значи да заклучиме
Денешните мажи се загрозени од странците. Немаат муда да пристапат на некоја зошто не се чувствуваат доволно странски. Јас велам Македонија да потпише вето кон сите земји во светот, па можеби нашите мажи нема да дркаат повеќе. И да најважно егото = таван. :)

Не, бејб.
Денешните мажи не знаат што сакаат.
Сакаат секс, ама ако цурата не истрча три круга, курва е. Ако одбие, курва е, ама изиграва пичкетина (каков грд збор).
Читам и гледам дека цело време жените се објекти кои ги е_ат, им пушат, им прават ќејф:eek:
Абеее, ееееееј! Алооооо, мангупи!
Сексот е чин во кој уживаат двајцата. Нема ебени страни, туку пјур плеж’р!
Арам да ви е на машкоста ако сте со жени кои ќе ги ебете и ќе ви го пушат, без да им дадете задоволство.
Најголем дел од вас сакаат шмизли што бараат шопинг у Солун и луксузен живот.
АКО сакате такви, баталете кукање на форум и одете печалете пари.

Ај шала на страна сега...
Да те прашам нешто, ама искрено да ми одговориш... Што мислиш ти? Доколку дојде некое просечно девојче во кафич, и почне разговор со тебе, притоа давајќи знаци дека е заинтересирана за нешто повеќе.
а) Оваа сака да ја плеснам/да ја мувам
б) Оваа не може да си најде дечко, поради тоа што е грда, па сега сака мене да ме ќари
в) Оваа сака да се дружиме
г) Оваа е провинцијалка, па сака да си фати дечко од градот
д) Педер сум

Најсериозно сите опции ти се сведуваат на следнава реченица: Што ке кажат другите,или што ке мисли околината. Повеке се преоптеретувате што ке кажат другите, како да живеете за други а не за себе. Стварно размислувањево е од среден век.

ПС.Ниедна од понудените опции.

Поздрав до секој што мисли дека треба да е поздравен :)

Најсериозно сите опции ти се сведуваат на следнава реченица: Што ке кажат другите,или што ке мисли околината. Повеке се преоптеретувате што ке кажат другите, како да живеете за други а не за себе. Стварно размислувањево е од среден век.
Не бе, кај виде тоа? Тоа е твое размислување, што ќе ти падне прво на памет, кога ќе ти пријде некоја девојка. Заеби другите што ќе кажат. Еве јас на пример, ако ми пријде некој, знам за што ми приоѓа. Така и ти, одговори ми. Што треба да поседува девојката или како треба истата да се однесува, за твојот одговор да биде под в)

Луки, не ме влечи за јазик, мене и подарешкиот ме влажни, ама ти се правиш фраер.

Јас не знам как се правам фраер. Сите нешта шо си напишала оти сакаш еден да ги имаш, осетеш, направеш, кажал ли сам НЕ, или одбијал сам те? :)

Тета, пост на место... :-)

Не бе, кај виде тоа? Тоа е твое размислување, што ќе ти падне прво на памет, кога ќе ти пријде некоја девојка. Заеби другите што ќе кажат. Еве јас на пример, ако ми пријде некој, знам за што ми приоѓа. Така и ти, одговори ми. Што треба да поседува девојката или како треба истата да се однесува, за твојот одговор да биде под в)

Тука недостасува голем дел како каде ти приоѓа.

Не бе, кај виде тоа? Тоа е твое размислување, што ќе ти падне прво на памет, кога ќе ти пријде некојаевојка. Заеби другите што ќе кажат. Еве јас на пример, ако ми пријде некој, знам за што ми приоѓа. Така и ти, одговори ми. Што треба да поседува девојката или како треба истата да се однесува, за твојот одговор да биде под в)

Начинот на кој го поставуваш прашањето води кон тоа, башка грото од девојките на темата зошто повекето девојки чекаат машкото да пријде даваат такви одговори.

А за другарство или нешто повеке тоа се осознава уз муабет и говор на тело.
За егото зборевме.Значи стрикно мажите треба да се пуштаат и притоа се сељаци, мекуши, лигуши и егото им е до таван а жените се треба да им се сервира на тацна и не треба ни со прст да мрднат така му доаѓа.

Ајде сега некој дежурен нека ми изрецитира српска поема за предигра :icon_lol:

Начинот на кој го поставуваш прашањето води кон тоа, башка грото од девојките на темата зошто повекето девојки чекаат машкото да пријде даваат такви одговори.

А за другарство или нешто повеке тоа се осознава уз муабет и говор на тело.
За егото зборевме.Значи стрикно мажите треба да се пуштаат и притоа се сељаци, мекуши, лигуши и егото им е до таван а жените се треба да им се сервира на тацна и не треба ни со прст да мрднат така му доаѓа.
Пак не си ме разбрал. Ти поставив едноставно прашање. Ајде девојките не пристапувале први. Добро, да претпоставиме дека е така. Доколку некоја ти пристапи, што би ти паднало прво на памет. Не е ова нуклеарна физика, молим те. Одговори ми што би помислил во таков случај за девојката.
И да се надоврзам на Ристо, пристапувањето се случува во кафич (нели така ја започнавме дискусијата, со девојките на Боксер)

Пак не си ме разбрал. Ти поставив едноставно прашање. Ајде девојките не пристапувале први. Добро, да претпоставиме дека е така. Доколку некоја ти пристапи, што би ти паднало прво на памет. Не е ова нуклеарна физика, молим те. Одговори ми што би помислил во таков случај за девојката.
И да се надоврзам на Ристо, пристапувањето се случува во кафич (нели така ја започнавме дискусијата, со девојките на Боксер)

Види сега,што ке помислам зависи од начинот на кој ке ми пристапи.Не можам на памет да зборувам.

Денешните мажи си се како и поранешните мажи а и идните мажи..ако нешто им се допаѓа ќе му пристапат ако не нема.
Нема ништо посебно комплицирано тука.

Ајде сега некој дежурен нека ми изрецитира српска поема за предигра :icon_lol:

Пар стихови, додуше не епоема ама мислам ке заврши работа:свиркам:

jociqa 2 months ago
Verovali ili ne, ovu pesmu je objavio Vuk Karadzic u svojoj knjizi Crven Ban. Ima tamo raznoraznih gluposti kao ova :D
:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom