- Член од
- 24 ноември 2009
- Мислења
- 4.959
- Поени од реакции
- 4.882
Е така де а зашо па некоја крава или свињетина да ја прибереш ако нема ништо да понуди ?dobro poznat И сега да одговорам правопропорционално со твојот инат: Така девојките си избираат сами да си се гледат и да си го трошат тој беден приход од 2000 до 20000 евра годишно. Маж се знае, само за една работа, ако го бива. Ако не го бива, друг ќе се најде. Ретко која девојка ќе се нафати да си го рани волот дома што лежи по цел ден.
Дај да смениме малце насока на темава, ептен ја однесовме во ПМ. И јас и ти сме свесни дека не си во право со тврдењата.
Ај вака да те прашам, излезен си во кафиќ со другари, и пред тебе друштво девојки кои се слободни и комуникативни (и расположени за дружење и потенцијална врска). Која би ја одбрал? Најубавата, најгрдата, таа што е најскапо облечена, таа што е просечна, или таа со најголеми? Образложи зошто баш неа. И најбитно, сите девојки имаат различен карактер, секоја се интересира и има познавање од различни работи, како би почнал разговор, доколку не знаеш кои се тие полиња на интерес?
Тоа го зборам јас од вчера, ама некако не сакате да прифатите дека исти критериуми важат и за едните и за другите,живеењето во бајки за принцови не помага во ниеден случај.
А јас која ќе ја одберам ќе ја одберам онаа која што јас мислам дека треба да ја одберам.
А разговор како би започнал, хм
Здраво како си, идната недела има хуманитарна акција во детско сос село би сакала да дојдеш ?
Или пак
Денес во кино игра тој и тој филм, дали би сакала да одиме заедно.
Или која е последната престава која што си ја гледала.
Муабет за миленичиња,музика,книги,јадење итн итн има мал милион начини за запознавање и запознавање некого кој не мора да почнат со
А што работиш и каде.
Каква кола возиш.
Да не редам клише веќе познати муабети.