D
dirty angel
Гостин
Што ееееееее? 168cm, 89-64-90, руса коса (нешто како Кејт Аптон на аватаров мој ама у боље изданиеЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што ееееееее? 168cm, 89-64-90, руса коса (нешто како Кејт Аптон на аватаров мој ама у боље изданиеЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ![]()
Ќе се поизгореш 2-3 пати, белки ќе ти дојде акло оти идеологијата и реалноста са 2 различни работи...
НИкој ни е скромен, ни е чесен... Такви само на филм. Држ ми Маро гајтано е маабето тука ама ајде......![]()
ААААААААААа епа затоа ти си бираш бе не ми дрндај овде и не прави филмови и индиски филозофии.Што ееееееее? 168cm, 89-64-90, руса коса (нешто како Кејт Аптон на аватаров мој ама у боље издание)
Многу јасно дека си бирам, но во меѓувреме имам мозок и да дрндам ко што велиш ти некакви животни философии (инаку правилно е со С не со З филоСофија) што сепак се од есенцијално значењеААААААААААа епа затоа ти си бираш бе не ми дрндај овде и не прави филмови и индиски филозофии.
ААбе дали е со С З или Ѕ исти курац тие е верувај, не е нула на крајот од бројот па да биде кула освен ако не е во зборот Изедеш па наместо Д да пишеш Б е тоа се есенциални грешки се друго ти е паламудење и продавање муда за бубрези.Многу јасно дека си бирам, но во меѓувреме имам мозок и да дрндам ко што велиш ти некакви животни философии (инаку правилно е со С не со З филоСофија) што сепак се од есенцијално значење![]()
Што ееееееее? 168cm, 89-64-90, руса коса (нешто како Кејт Аптон на аватаров мој ама у боље издание)
Не си разбрал арно... Невестата требе да има вредност 80 000 евра. А за добра задница и добра сиса има 5% попуст....Luki Junior а за девојка со ваков опис колку ја проценуваш ?кога веќе 80.000е даваше само за гради..
замисли ја само на Фергусон како ќе ја личи ако е нешто слично на Кејт Аптон![]()
Многу јасно дека си бирам, но во меѓувреме имам мозок и да дрндам ко што велиш ти некакви животни философии (инаку правилно е со С не со З филоСофија) што сепак се од есенцијално значење![]()
Да, но јас мислам дека секој е способен да си овозможи влез во својот ,,замислен свет,, но сепак прашањето е дали има доволно храброст и сила да изнајде метод (пат, начин) да си обезбеди доживотна влезница за истиот.ААбе дали е со С З или Ѕ исти курац тие е верувај, не е нула на крајот од бројот па да биде кула освен ако не е во зборот Изедеш па наместо Д да пишеш Б е тоа се есенциални грешки се друго ти е паламудење и продавање муда за бубрези.
Живеење во замислени светови теле новели и бајки.
Не си разбрал арно... Невестата требе да има вредност 80 000 евра. А за добра задница и добра сиса има 5% попуст....
Да де никој не ти брани да си фантазираш што сакаш да имаш далеку од тоа додуша никој не може ни да ти ја спречи фантазијата дека дечкоти е се нај нај нај, иако во реалноста моженби типот не е ни мрсул да врлиш на него, битно во твојата фантазија и твојте очи тој е се нај нај.Од тебе зависи за што ќе си фантазираш не од мене.Да, но јас мислам дека секој е способен да си овозможи влез во својот ,,замислен свет,, но сепак прашањето е дали има доволно храброст и сила да изнајде метод (пат, начин) да си обезбеди доживотна влезница за истиот.
СЕ ЗАВИСИ ОД НАС САМИТЕ!![]()
Од проф. по философија Денко Скаловски и по ова што тој ме научи - комбинација на грчките зборови филос што значи љубов и софија што значи мудрост, φιλοσόφια)Девојче ти по која граматика заклучи дека е со С а не со Ф?
Филмове за мали деца пред вести.Да, но јас мислам дека секој е способен да си овозможи влез во својот ,,замислен свет,, но сепак прашањето е дали има доволно храброст и сила да изнајде метод (пат, начин) да си обезбеди доживотна влезница за истиот.
СЕ ЗАВИСИ ОД НАС САМИТЕ!![]()
Кој тера, ќе најде.Аааа така значи, епа Луки со среќа во потрагата таа вредност ти е барем 30 хектари земја не е малце![]()
Тука на нешто друго алудираш ти, изгледа ги мешаш желбите и фантазиите во глава, тоа е веќе проблем. Фантазија е да сакам да бидам со Ештон Качер на пр.Да де никој не ти брани да си фантазираш што сакаш да имаш далеку од тоа додуша никој не може ни да ти ја спречи фантазијата дека дечкоти е се нај нај нај, иако во реалноста моженби типот не е ни мрсул да врлиш на него, битно во твојата фантазија и твојте очи тој е се нај нај.Од тебе зависи за што ќе си фантазираш не од мене.
Ерм филоЗофке и ти толку писмена па не научи и нас на тој професор да му кажеш да си ја бутне у гз дипломата.Од проф. по философија Денко Скаловски и по ова што тој ме научи - комбинација на грчките зборови филос што значи љубов и софија што значи мудрост, φιλοσόφια)