Денешните мажи...

Ќе се поизгореш 2-3 пати, белки ќе ти дојде акло оти идеологијата и реалноста са 2 различни работи...
НИкој ни е скромен, ни е чесен... Такви само на филм. Држ ми Маро гајтано е маабето тука ама ајде...... :)

Да се надеваме дека нема да изгорам има многу работи за “штитење“ од изгорување барем во денешно време :) а и иам ја доста време за евентуално променување на мислењето ако налага ситуацијата. инаку за скромни има не биди толку сигурен додека за чесни е малце дискутабилно што е тоа чесен барем во денешно време.

Што ееееееее? 168cm, 89-64-90, руса коса (нешто како Кејт Аптон на аватаров мој ама у боље издание :P)
ААААААААААа епа затоа ти си бираш бе не ми дрндај овде и не прави филмови и индиски филозофии.
Или па не возиш овде и не лажеш ко млади мајмуни, трето нема :D

ААААААААААа епа затоа ти си бираш бе не ми дрндај овде и не прави филмови и индиски филозофии.
Многу јасно дека си бирам, но во меѓувреме имам мозок и да дрндам ко што велиш ти некакви животни философии (инаку правилно е со С не со З филоСофија) што сепак се од есенцијално значење ;)

Многу јасно дека си бирам, но во меѓувреме имам мозок и да дрндам ко што велиш ти некакви животни философии (инаку правилно е со С не со З филоСофија) што сепак се од есенцијално значење ;)
ААбе дали е со С З или Ѕ исти курац тие е верувај, не е нула на крајот од бројот па да биде кула освен ако не е во зборот Изедеш па наместо Д да пишеш Б е тоа се есенциални грешки се друго ти е паламудење и продавање муда за бубрези.
Живеење во замислени светови теле новели и бајки.

Што ееееееее? 168cm, 89-64-90, руса коса (нешто како Кејт Аптон на аватаров мој ама у боље издание :P)

Luki Junior а за девојка со ваков опис колку ја проценуваш ? кога веќе 80.000е даваше само за гради..
замисли ја само на имт фергусон како ќе ја личи ако е нешто слично на Кејт Аптон :LOL:

1.jpg

Luki Junior а за девојка со ваков опис колку ја проценуваш ?кога веќе 80.000е даваше само за гради..
замисли ја само на Фергусон како ќе ја личи ако е нешто слично на Кејт Аптон :LOL:
Не си разбрал арно... Невестата требе да има вредност 80 000 евра. А за добра задница и добра сиса има 5% попуст....

Девојче ти по која граматика заклучи дека е со С а не со Ф?

ААбе дали е со С З или Ѕ исти курац тие е верувај, не е нула на крајот од бројот па да биде кула освен ако не е во зборот Изедеш па наместо Д да пишеш Б е тоа се есенциални грешки се друго ти е паламудење и продавање муда за бубрези.
Живеење во замислени светови теле новели и бајки.
Да, но јас мислам дека секој е способен да си овозможи влез во својот ,,замислен свет,, но сепак прашањето е дали има доволно храброст и сила да изнајде метод (пат, начин) да си обезбеди доживотна влезница за истиот.
СЕ ЗАВИСИ ОД НАС САМИТЕ! ;)

Не си разбрал арно... Невестата требе да има вредност 80 000 евра. А за добра задница и добра сиса има 5% попуст....

Аааа така значи, епа Луки со среќа во потрагата таа вредност ти е барем 30 хектари земја не е малце :)

Да, но јас мислам дека секој е способен да си овозможи влез во својот ,,замислен свет,, но сепак прашањето е дали има доволно храброст и сила да изнајде метод (пат, начин) да си обезбеди доживотна влезница за истиот.
Да де никој не ти брани да си фантазираш што сакаш да имаш далеку од тоа додуша никој не може ни да ти ја спречи фантазијата дека дечкоти е се нај нај нај, иако во реалноста моженби типот не е ни мрсул да врлиш на него, битно во твојата фантазија и твојте очи тој е се нај нај.Од тебе зависи за што ќе си фантазираш не од мене.

Девојче ти по која граматика заклучи дека е со С а не со Ф?
Од проф. по философија Денко Скаловски и по ова што тој ме научи - комбинација на грчките зборови филос што значи љубов и софија што значи мудрост, φιλοσόφια)

Филмове за мали деца пред вести.
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 01:54 ---
Аааа така значи, епа Луки со среќа во потрагата таа вредност ти е барем 30 хектари земја не е малце :)
Кој тера, ќе најде. ;)

Да де никој не ти брани да си фантазираш што сакаш да имаш далеку од тоа додуша никој не може ни да ти ја спречи фантазијата дека дечкоти е се нај нај нај, иако во реалноста моженби типот не е ни мрсул да врлиш на него, битно во твојата фантазија и твојте очи тој е се нај нај.Од тебе зависи за што ќе си фантазираш не од мене.
Тука на нешто друго алудираш ти, изгледа ги мешаш желбите и фантазиите во глава, тоа е веќе проблем. Фантазија е да сакам да бидам со Ештон Качер на пр. :giggle:

Од проф. по философија Денко Скаловски и по ова што тој ме научи - комбинација на грчките зборови филос што значи љубов и софија што значи мудрост, φιλοσόφια)
Ерм филоЗофке и ти толку писмена па не научи и нас на тој професор да му кажеш да си ја бутне у гз дипломата.
Еве ти неколку слики ако не веруваш како е правописно.untitled11.JPG12.JPG
Или сакаш да кажеш дека дури и од ФилоЗофскиот факултет не знаат како е правилно ?
Друг пат кога ќе пробаш да изиграваш супериорна со пронаоѓање на граматички грешки обиди се да не изгледаш толку глупо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom