Ден или Ноќ?

• Креатор на темата Креатор на темата ViRuS
  • Време на започнување Време на започнување

Ден или Ноќ?

• Вкупно гласачи
    323
Denot, pa ne sum jas vampir ( psst, da ne me cue vampirkata =)) )

Ноќна птица...Подобро функционирам ноќно,него дневно време.Особено сакам да го преспивам денов.Тоа ми е специјалност.:pos:

Ама го сакам и денот.Не дека не го сакам.Ама ја преферирам ноќта.:)

noke bidejki preku den nemozam da mrdam,maka mi e....i ne funkcioniram bas najdobro...i podobro se osekam noke...
no nekoi periodi poveke go sakam denot,bidejki mi treba sonce i svetlina...

Ноќта ме исполнува по многу работи, затоа и ја одмарам, - се чуствувам себеси као ноќна птица

Имам периоди и во денот и во ноќта.На пример овој период од денот ми е тамам,ако сум наспана да фукнкционирам топ,а навечер после 11 исто така супер ми е и можам да правам што сакам,имам енергија ехеееее,тогаш најубаво ми е за учење.

Па јас како љубител на спиењето, навечер сакам да си нанам, така да го бирам денот. Што знам, тогаш имам сила и желба за се... Дење сум расположена, башка се плашам од темница. Сакам кога можам убаво да гледам, да знам каде одам и дали има дрво пред мене. Дефинитивно сум денски човек. Ноќта ми е добра само за чмаење пред компјутер и пишување.:pipi:

Ноќна птица сум дефинитивно. Ја обожавам ноќта, приватноста која ја имаш каде и да си, мирот, нема луѓе што излегуваат од сите страни, нема коли и автобуси... едноставно тишина.

Омилено време од 2 сабајле докај 4.

~*~

Ниту едното, ниту другото!
Најубави дефинитивно ми се рани утра сеуште со темнина во нив, околу 4/5 и тивки приквечерни точно пред да зајде сонцето, кога како одвај да има сила да свети.

Тогаш имам примеси од светлината и темнината, а бидејќи јас сакам кога се е во едно, тоа ми е најинспиративнот дел.:pipi:

zavisi.......zavisi od raspolozenie na primer...nekogas se osekam poubavo denje..nekogas noke...no sepak poveke ja sakam nokta..povozbudliva mi e i pointeresna...tivka....mirna.... hororna. :) haha

Денот си има едни убавини кои ги нема ноќта,и обратно,неможам да направам барем јас селекција за овие две работи...

Дефинитивно денот.Кога ќе се разбудам наутро,поаѓам со таа мисла дека ова е уште еден ден кој што треба да се искористи максимално и некако од внатре ми доаѓа некоја сила и очите ми се отвараат.Повеќе сакам преку ден да си шетам,да си одам на кафенце,одколку ноќе.Не ја сакам многу ноќта,со самото стемнување некако ми се губи еланот,па можам да кажам дека преку ден функционирам најдобро:igra:

Па и денот и ноќта ми се посебни на некој начин.
Го сакам денот за шетање наваму-натаму... ама па ноќта ми е поромантична некако..штознам:jaj:
Најмногу го сакам изгрејсонцето..кога се се менува и од тотален мрак доаѓа светлина.

ha den ili nok?Epa jas mislam deka poveke ja sakam nokta.Toa e zatoa sto me asocira na temnina vo koja se krijat mnogu nejasni raboti.Bas kako sto sum jas.Se obidov da se otvoram na licnost sto ja sakam i i veruvam no loso ispadna.Neznam no sega sekako ke rabotam preku den a navecer...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom