Мене најмногу ми се допаѓа ноќта.. Одиме низ кафичи, низ паркови со другарите.. тоа посаебно во лето.. преку ден не се излегува надвор, па поголемиот дел од денот го преспивам а до рано на утро сум излезен..
Јас обожавам ноќ...Најискрено, многу сакам ноќ..Меѓутоа обожавам и изгрејсонце...Лани на одморот кога го гледав на плажата мислев дека нема ништо поубаво...А и нема...Тивко, никој околу тебе...Уживаш, го слушаш морето, си седиш на плажата...Уживанција!!Убавини!!!
Дефинитивно нок..
Мислам дека вечерно време некако подруго се осекам ... по опуштено, по рекалсирано, а плус тоа вечерни журки абе вечер е лудница нема поубаво ...ама и денот не е лош има убави моменти и од денот
Гласав за ноќта и тоа за периодот после полноќ. И порано си бев, но последниве неколку месеци станав во целост ноќна птица, преку ден спијам, а навечер шетам, па и дома да си останам неможам да легнам пред 4 наутро. Го сакам тој период кога е тивко надвор, а посебно кога сум сама
Oдбрав зајдисонце -до полноќ-
Периодот на луда забава и журки, кога си со друштво и некаде низ градот...па интересно ми е тој периот кога седам дури и пред мало-темница, заебанции, полно дечурлана.
А и самото зајдисонце е една прекрасна појава...романтика, абе класика...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.