Ден или Ноќ?

• Креатор на темата Креатор на темата ViRuS
  • Време на започнување Време на започнување

Ден или Ноќ?

• Вкупно гласачи
    323
Zajdisonce - onoa vreme koga sonceto zaogja vo planinite (19:30 - 20:00)

zajdisonce, nekako mi e mnogu romanticno i ebacko vremeto na zaoganje na sonceto

Мене најмногу ми се допаѓа ноќта.. Одиме низ кафичи, низ паркови со другарите.. тоа посаебно во лето.. преку ден не се излегува надвор, па поголемиот дел од денот го преспивам а до рано на утро сум излезен..

и ден и ноќ двете подеднакво,денот за некои работи кои се прават преку ден а ноќта за работи кои се прават преку ноќ,нали :helou:

Изгрејсонцето ми е многу непредвидливо, а ноќта пак премногу предвидлива.Затоа пак пладнето (светлината на денот)го сакам најмногу!

Ден. Ја сакам и ноќта, но градот ми е поубав на дневна светлина.:pos:
Ноќ преферирам само на одмор, навечер на плажа а над мене полн свод ѕвезди.:helou:

Zajdisonceto i izgrejsonceto, denot na pladne ne go obozavam neso mnogu no ako nesto interesno se slucuvaa..

Го сакам изгрејсонцето ме потсеќа на нешто ново,на иднина на авантури.

Ја мразам ноќта буди лоши мисли,црна е потсеќа на смрт на лоши работи едноставно не ја сакам ноќта.

Јас обожавам ноќ...Најискрено, многу сакам ноќ..Меѓутоа обожавам и изгрејсонце...Лани на одморот кога го гледав на плажата мислев дека нема ништо поубаво...А и нема...Тивко, никој околу тебе...Уживаш, го слушаш морето, си седиш на плажата...Уживанција!!Убавини!!!

Изгрејсонцето :)

nema neso poPREKRASNO od zajdisonce...:pipi:

Attachments

• Vorquisea_by_MarcioCabral.jpg
    Vorquisea_by_MarcioCabral.jpg
    99,5 KB · Прегледи: 12
Дефинитивно нок..
Мислам дека вечерно време некако подруго се осекам ... по опуштено, по рекалсирано, а плус тоа вечерни журки абе вечер е лудница нема поубаво ...ама и денот не е лош има убави моменти и од денот

Гласав за ноќта и тоа за периодот после полноќ. И порано си бев, но последниве неколку месеци станав во целост ноќна птица, преку ден спијам, а навечер шетам, па и дома да си останам неможам да легнам пред 4 наутро. Го сакам тој период кога е тивко надвор, а посебно кога сум сама

зајдисонце..кога сонцето ги спојува небото и земјата а небото има волшебни бои

Oдбрав зајдисонце -до полноќ-
Периодот на луда забава и журки, кога си со друштво и некаде низ градот...па интересно ми е тој периот кога седам дури и пред мало-темница, заебанции, полно дечурлана.
А и самото зајдисонце е една прекрасна појава...романтика, абе класика...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom