Demonoid повторно on-line

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.F
  • Време на започнување Време на започнување
може еден код за мене се уште не сум добил на ПП фала

Ви се отваре демоноид?

Ако не е проблем некој да ми прати код по ПП фала ....

Imam account na демоноид ama ne davam kod oti stvarno se izmaciv za nego :D ponatama moze...

Не разбирам, што е ова демоноид? Нешто као битторент само со подобри тракери?

Не разбирам, што е ова демоноид? Нешто као битторент само со подобри тракери?

Сајт на кој може да најдаш торенти (сличен на Мининова и ТБП), а си има и свој тракер. Плус може да му го гледаш односот на уплоад/доунлоад на секој корисник регистриран на сајтот.

Сајт на кој може да најдаш торенти (сличен на Мининова и ТБП), а си има и свој тракер. Плус може да му го гледаш односот на уплоад/доунлоад на секој корисник регистриран на сајтот.

Ахаа разбирам. Значи секој може да види дали ги downloadiras здраво за готово (без да аплоадираш) Интересна работа само што вика дека не прима веќе членови :(

Ахаа разбирам. Значи секој може да види дали ги downloadiras здраво за готово (без да аплоадираш) Интересна работа само што вика дека не прима веќе членови :(

Епа преку invite кодови може да се регистрираш. Пиши овде ако сакаш, можеби некој ќе ти даде (не можам јас, премногу имам дадено, не ми дава веќе нови :) ).

Imam account na демоноид ama ne davam kod oti stvarno se izmaciv za nego :D ponatama moze...

Како се измачи жити се, да не имаш мачиња за давање. :pos2:
Фала богу има на форумот луѓе кои не се себични и споделуваат со другите, па затоа и се дружиме зар не ?. А ти ако не сакаш да дадеш код не мора ни да се фалиш-постираш.
Поздрав до оние кои се спремни да помогнат, мене ми помогна член од форумот.

Како се измачи жити се, да не имаш мачиња за давање. :pos2:
Фала богу има на форумот луѓе кои не се себични и споделуваат со другите, па затоа и се дружиме зар не ?. А ти ако не сакаш да дадеш код не мора ни да се фалиш-постираш.
Поздрав до оние кои се спремни да помогнат, мене ми помогна член од форумот.

А ете сега ти ке ми помогнеш :smir:

А ете сега ти ке ми помогнеш :smir:

Договорено, во моментот не примаат нови членови ни со код ,па сеуште не сум влезен, но кога ќе успеам да влезам очекувај ПП со invite.
Поздрав

Еве едно од мене...кој превари тој ќари...
v45ji40ze289hfs6f30exefmx6gero0lyjyv2vc0bl

Demonoid сега во овој момент прима нови членови , вклучи се веднаш. Ако ти даде рапорт дека се полни одма користи прокси и ќе те пушти.
Среќно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom