- Член од
- 9 ноември 2007
- Мислења
- 395
- Поени од реакции
- 6
Proveri PP.ke moze li eden kod i mene? po PP se razbira. fala
Proveri PP.ke moze li eden kod i mene? po PP se razbira. fala
Сајт на кој може да најдаш торенти (сличен на Мининова и ТБП), а си има и свој тракер. Плус може да му го гледаш односот на уплоад/доунлоад на секој корисник регистриран на сајтот.Не разбирам, што е ова демоноид? Нешто као битторент само со подобри тракери?
Ахаа разбирам. Значи секој може да види дали ги downloadiras здраво за готово (без да аплоадираш) Интересна работа само што вика дека не прима веќе членовиСајт на кој може да најдаш торенти (сличен на Мининова и ТБП), а си има и свој тракер. Плус може да му го гледаш односот на уплоад/доунлоад на секој корисник регистриран на сајтот.
Епа преку invite кодови може да се регистрираш. Пиши овде ако сакаш, можеби некој ќе ти даде (не можам јас, премногу имам дадено, не ми дава веќе нови ).Ахаа разбирам. Значи секој може да види дали ги downloadiras здраво за готово (без да аплоадираш) Интересна работа само што вика дека не прима веќе членови
Како се измачи жити се, да не имаш мачиња за давање. :pos2:Imam account na демоноид ama ne davam kod oti stvarno se izmaciv za nego ponatama moze...
А ете сега ти ке ми помогнеш :smir:Како се измачи жити се, да не имаш мачиња за давање. :pos2:
Фала богу има на форумот луѓе кои не се себични и споделуваат со другите, па затоа и се дружиме зар не ?. А ти ако не сакаш да дадеш код не мора ни да се фалиш-постираш.
Поздрав до оние кои се спремни да помогнат, мене ми помогна член од форумот.
Договорено, во моментот не примаат нови членови ни со код ,па сеуште не сум влезен, но кога ќе успеам да влезам очекувај ПП со invite.А ете сега ти ке ми помогнеш :smir: